Royal Jelly - Koninginnegelei - 1000mg - 60 capsules

Royal Jelly - Koninginnegelei - 1000mg - 60 capsules

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Royal Jelly?

Royal Jelly of koninginnengelei is een melkachtige witte substantie die wordt geproduceerd door jonge werkbijen. Het is de exclusieve voeding voor de koninginnenbij. Alle bijenlarven kunnen uitgroeien tot een koningin maar alleen de larve die Royal Jelly als voeding krijgt, groeit daadwerkelijk uit tot de koninginnenbij. Dat maakt dat Royal Jelly ook wel het krachtvoer van de koninginnebij genoemd wordt. Deze unieke stof zorgt ervoor dat de koninginnenbij 4 tot 5 jaar oud wordt en twee maal zo groot wordt als een werkbij, terwijl een gewone werkbij gemiddeld slechts 8 weken leeft. Daarnaast legt de koninginnenbij zo’n 2 miljoen eitjes in haar leven en houdt in haar eentje de gehele bijenpopulatie instant.

Werkzame stoffen

Royal Jelly is een bron van eiwitten, deze ondersteunen bij zware geestelijke en lichamelijke inspanning. Ondersteunt een gezond metabolisme*, een goede bloedcirculatie* en reguleert de functie van de endocriene klieren*. De endocriene klieren zijn de klieren die onze hormonen produceren. 

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2x daags 1-3 Royal Jelly capsules tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 caps
EAN-code 8717677962365
ingrediënten Ingrediënten: Royal Jelly (gevriesdroogd) 3:1, Soja olie, Soja lecithine, Zonnebloemolie, Colloïdaal siliciumdioxide. Overige ingrediënten (hulpstoffen): gelatine, Glycerine (capsule).
voedingswaarde per capsule
colloïdaal siliciumdioxide 20 mg
royal jelly 334 mg
soja lecitihine 15 mg
soja olie 132 mg
zonnebloemolie 369 mg