Royal Jelly & Ginseng - 60 capsules

Royal Jelly & Ginseng - 60 capsules

€ 15,37

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is royal jelly?

Royal jelly (ook wel Koninginnengelei genoemd) is een melkachtige witte substantie die wordt geproduceerd door jonge werkbijen. Het is de exclusieve voeding voor de koninginnenbij. Deze unieke stof zorgt ervoor dat de Koninginnenbij 4 tot 5 jaar oud wordt en tweemaal zo groot wordt als een werkbij. 

Wat is ginseng?

Ginseng wordt in Oosterse culturen al jarenlang gebruikt als heilzaam middel. Het is het bekendste kruid uit de Chinese geneeskunde. Onze variant is de Panax ginseng, deze soort wordt ook wel de Chinese ginseng genoemd.

Werking van de royal jelly en ginseng capsules?

Royal jelly is een bron van eiwitten en ondersteunt een gezond metabolisme en een goede bloedcirculatie. Ginseng ondersteunt het behoud van psychische en mentale energie, het immuunsysteem, en geeft energie.

 

 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Gebruik en bewaren 1 x daags 1 capsule innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 caps
EAN-code 8717677965762
allergenen Soja
ingrediënten Overige Ingrediënten (hulpstoffen): gelatine, glycerine, sorbitol.
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per capsule
gele bijenwas 15 mg
panax ginseng 83 mg
royal jelly 70 mg
soja lecitihine 10 mg
zonnebloemolie 232 mg