Dennenpollen Tinctuur - 10 ml

Dennenpollen Tinctuur - 10 ml

€ 29,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Achtergrond Dennenpollen

Dennenpollen behoren al meer dan 2500 jaar tot de kruidenleer in het verre Oosten en in het bijzonder China, Korea en Mongolië. In het verre Oosten werden dennenpollen gebruikt als voedingsbron, supplement en medicijn. Het wordt ook wel de bron van de eeuwige jeugd genoemd. Dat komt voornamelijk dankzij het feit een natuurlijke bron van testosteron zijn. Via onze voeding krijgen we met name het vrouwelijke hormoon oestrogeen binnen. Hierdoor kan de balans van onze hormoonhuishouding uit evenwicht raken.

Dennenpollen bevatten wild geoogste dennenpollen verschillende vitamines en mineralen en heeft het een ontstekingsremmende werking op de luchtwegen.**

Onze dennenpollen (pinus sylvestris) tinctuur is een mix van dennen -pollen, -appels, -naalden, -schors, en – honing. Door deze als tinctuur te verwerken zijn ze langer houdbaar.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. *Geoorloofde EFSA claims **Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Bij voorkeur 2 – 6 druppels aan water toevoegen en kleine slokjes nemen (nippen). Evt. 3 druppels onder tong laten smelten. Dosering naar behoefte herhalen, tot vier uur voor het slapen gaan. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Op kamertemperatuur afgesloten bewaren. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of periode van borstvoeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 10 ml
land van herkomst Europa
ingrediënten > 60% de alcoholische extracten uit Pinus sylvestris (Pine Pollen) Spora, Folium, Fructus, Cortex, Mel. > 8% de alcoholische extracten uit Urtica dioica (grote brandnetel) 1:1,33 Herba, bronwater, natuurlijke druivensuiker en kruidenaroma’s.