Vegan Vitamine D3 25mcg - 120 capsules

Vegan Vitamine D3 25mcg - 120 capsules

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Vitamine D3

Vegan Vitamine D3 Olie is afkomstig van Licheen (Korstmos), een mossoort met hoge Vitamine D3 waarden. Door o.a. kleding en zonnecrèmes krijgt het lichaam weinig kans om D3 aan te maken. Veel mensen en vooral kinderen kunnen hierdoor een tekort aan D3 krijgen. Vitamine D3 zit o.a. in vette vis. 

Werking D3

Vitamine D3 draagt bij aan opname van calcium en stimuleert hiermee de groei en ontwikkeling van botten. Daarnaast ondersteunt het een normale werking van het immuunsysteem, een normale werking van de spieren en speelt het een rol in het celdelingsproces. 

Deze variant bevat 25 mcg vitamine d3 dit staat gelijk aan 1000 iu. De toegevoegde MCT olie zorgt voor een betere opname van de vitamine d3. 

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1 x daags 1 v-capsule innemen met water.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten MCT-olie (hulpstof) uit kokosolie, Vegan D3 uit Licheen, vegetarische softgel capsule (gemodificeerd maïszetmeel, glycerol, carrageen
voedingswaarde per softgel
vitamine D 25 mcg 500%*

Specificaties

Meer informatie
inhoud 120 caps
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8720289190163
land van herkomst Europa

Reviews