Ontvang twee gratis bio vruchtensapjes bij elke bestelling vanaf €50, Shop hier.

Textiel

Na een lekkere douche of ontspannend bad is niks fijner dan je afdrogen met een zachte handdoek om daarna je comfortabele badjas aan te trekken. Met onze biologische, katoenen handdoeken en badjassen maak je jouw spa moment helemaal compleet.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Meer over Textiel - Verzorging

 

Biologisch textiel

Bij het verbouwen van katoen worden veel pesticiden gebruikt, wat de katoenindustrie erg vervuilend maakt. Ook worden er vaak verfstoffen en chloor gebruikt bij het verwerken van katoen. Deze stoffen zijn schadelijk voor mens en milieu. Bij het verbouwen van biologisch katoen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen en methodes. Door deze duurzame productie is biologisch textiel beter voor mens en natuur. 

 

Handdoeken van biologisch katoen

Onze witte handdoeken zijn heerlijk zacht en zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. De handdoeken zijn verkrijgbaar in een klein en groot formaat. De biologische katoenen handdoeken zijn GOTS gecertificeerd en van hoogwaardige kwaliteit. De handdoeken zijn allergeenvrij en huidvriendelijk. 

 

Badjassen van biologisch katoen

Wij verkopen zachte, witte badjassen in verschillende maten. De badjassen zijn gemaakt van 100% hoogwaardig biokatoen en zijn GOTS gecertificeerd. Onze biologische katoenen badjassen zijn gemaakt van een comfortabele badstof, zijn allergeenvrij en voelen zacht aan op de huid.