Biologische Agaricus 400mg - 60 capsules

Biologische Agaricus 400mg - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 19,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Agaricus?

Agaricus is een uitgebreid geslacht van schimmels, met ongeveer 300 verschillende soorten die voorkomen in verschillende delen van de wereld. Sommige soorten zijn eetbaar en worden al eeuwenlang gebruikt als voedsel en medicijn in verschillende culturen, terwijl andere soorten giftig zijn en ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken bij mens en dier.

De meest bekende en geconsumeerde eetbare soort van dit geslacht is de Agaricus bisporus, beter bekend als de witte champignon. Deze paddenstoel is zeer populair vanwege zijn milde smaak en veelzijdige gebruiksmogelijkheden in verschillende gerechten. Andere eetbare soorten van het Agaricus-geslacht zijn bijvoorbeeld Agaricus subrufescens, ook wel bekend als "sun mushroom" of "rode paddestoel", die bekend staat om zijn nuttige eigenschappen in traditionele geneeskunde.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Agaricus?

Agaricus bisporus bevat een scala aan voedingsstoffen, waaronder polysacchariden, voedingsvezels, mineralen en vitamines, waardoor het een gezonde aanvulling kan zijn op het dieet. De polysacchariden in Agaricus, zoals beta-glucanen, staan bekend om hun prebiotische effecten

Mattisson Agaricus capsules

onze biologische Agaricus-capsules bevatten voor 100% fruiting body in een 7:1 extract dat is onttrokken middels heet water extractie. Dit betekent dat voor 1 gram Agaricus-extract, 7 gram Agaricus-poeder wordt gebruikt. Het product bevat minimaal 30% polysachariden, waardoor het een krachtig en effectief voedingssupplement is.

Waarschuwing

Hoewel Agaricus over het algemeen als veilig wordt beschouwd, kunnen sommige mensen allergisch zijn voor paddenstoelen en moeten ze voorzichtig zijn bij het eten van Agaricus. Het is altijd belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u grote hoeveelheden van een nieuw voedingsmiddel aan uw dieet toevoegt, vooral als u al medicijnen gebruikt of lijdt aan een onderliggende aandoening.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd 
innemen met water. De aanbevolen dosering niet 
overschrijden. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten100% Biologisch Champignon 8:1 extract (Agaricus Bisporus, vruchtlichaam), HPMC vegetarische capsule (huls). Champignon bevat van nature Sulfiet
voedingswaarde percapsule
Agaricus 8:1 extract 30% polysachariden400 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 caps
ProductkenmerkBiologisch, Vegan
EAN-code8720959400462
land van herkomstChina
allergenenSulfiet

Reviews