Biologische Maitake 400mg - 60 capsules

Biologische Maitake 400mg - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 23,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Maitake?

Maitake (eikhaas) is een eetbare paddenstoel die van nature voorkomt in Japan, Noord-Amerika en Europa. Het is een paddenstoel die voornamelijk groeit op de wortels van hardhouten bomen, zoals eiken en beuken. Maitake wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Japanse en Chinese geneeskunde vanwege de vermeende gezondheidsvoordelen. In Japan wordt maitake ook wel "dansende paddenstoel" genoemd vanwege de vreugde die deze paddenstoel kan brengen aan de mensen die hem vinden. 

Er zijn verschillende manieren waarop maitake-paddenstoelen kunnen worden geconsumeerd, waaronder als voedingssupplementen in poeder- of capsulevorm, evenals in gerechten zoals soepen, sauzen en roerbakgerechten.

Maitake supplementen

Maitake-paddenstoelen worden vaak beschouwd als een gezonde voedselkeuze vanwege hun hoge gehalte aan nutriënten. Maitake wordt daarnaast als voedingssupplement gebruikt vanwege de hoge concentratie van polysachariden, zoals beta-glucanen, die een prebiotisch effect kunnen hebben.

Mattisson Maitake capsules

Onze biologische maitake capsules bevatten voor 100% fruiting body. Het extractieproces van deze capsules is ook hoogwaardig, waarbij een 11:1 extract van de paddenstoel wordt gebruikt dat is onttrokken via heet water extractie. Dit betekent dat voor elke gram maitake-extract die we gebruiken, we 10 gram maitakepoeder hebben gebruikt om ervoor te zorgen dat onze supplementen de beste kwaliteit en concentratie van voedingsstoffen bevatten.

Waarschuwing

Hoewel maitake-paddenstoelen over het algemeen als veilig worden beschouwd, kunnen sommige mensen allergisch zijn voor paddenstoelen en moeten deze mensen voorzichtig zijn bij het eten van maitake. Bovendien kunnen maitake-paddenstoelen interfereren met sommige medicijnen, dus het is altijd belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u grote hoeveelheden van een nieuw voedingsmiddel aan uw dieet toevoegt.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

 1-2 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten100% Biologisch Maitake 12:1 extract (Grifola frondosa, vruchtlichaam), HPMC vegetarische capsule (huls), Nu-flow (anti-klontermiddel). Maitake bevat van nature Sulfiet
voedingswaarde percapsule
Maitake 12:1 extract 30% polyschariden400 mg
polysachariden30%

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 caps
ProductkenmerkBiologisch, Vegan
EAN-code8720959400486
land van herkomstChina
allergenenSulfiet

Reviews