Biologische Kokosolie - Ontgeurd - 500 ml

Biologische Kokosolie - Ontgeurd - 500 ml

€ 4,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Kokosolie?

Kokosolie is een natuurproduct gemaakt van het vruchtvlees van de kokosnoot. Het vruchtvlees wordt eerst gedroogd en vervolgens wordt de olie er uitgeperst. Kokosolie bestaat voor meer dan 40% uit laurinezuur. Het wordt reeds eeuwenlang gebruikt in de Oosterse keuken voor het maken van overheerlijke gerechten.

Deze ontgeurde kokosolie heeft een neutrale smaak en is geschikt voor frituren, bakken en braden. De kokosolie wordt ontgeurd door middel van waterdamp, je verliest hiermee wel wat voedingsstoffen ten opzichte van de kokosolie exta vierge. Kokosolie bevat geen transvetzuren. Eventueel bezinksel is normaal.

Kokosolie is ook beschikbaar in een extra vierge ongeraffineerde variant.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Kokosolie smelt tot olie bij een temperatuur > 25 graden Celsius. Koel, droog en afgesloten bewaren. Eventueel bezinksel is normaal. Geschikt voor frituren, bakken en braden. Voor koud gebruik ook mengbaar met andere oliën zoals bijvoorbeeld olijfolie.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 500 ml
land van herkomst Non-EU
ingrediënten 100% Kokosolie ontgeurd
voedingswaarde per 100 g
energie 3760 kJ / 900 kcal
vet 100 g
vet waarvan verzadigd 91 g
enkelvoudig onverzadigd vet 7 g
meervoudig onverzadigd vet 2 g
koolhydraten 0 g
eiwitten 0 g
zout 0 g