Kokosnoot olie 1000mg - 120 capsules

Kokosnoot olie 1000mg - 120 capsules

€ 17,43

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is kokosolie?

Kokosolie is een natuurproduct gemaakt van het vruchtvlees van de kokosnoot. Het vruchtvlees wordt eerst gedroogd en vervolgens wordt de olie er uitgeperst. Onze kokosolie extra vierge is koudgeperst, ongeraffineerd en verkregen van de eerste persing van de kokosnoot. Kokosolie bestaat voor meer dan 40% uit laurinezuur.

Het wordt reeds eeuwenlang gebruikt in de Oosterse keuken voor het maken van overheerlijke gerechten. Kokosolie extra vierge is geschikt om mee te bakken, braden en frituren.

Kokosolie bevat geen transvetzuren.

Eventueel bezinksel is normaal.

Kokosnoot Olie capsules bevatten Extra Virgin Kokosnoot Olie. Dit pure natuurproduct bestaat voor 47% uit plantaardig Laurinezuur, 8% Caprylzuur en 6,5% Caprinezuur.

Andere toepassingen

Onze kokosolie extra vierge is geschikt om in en uitwendig te gebruiken. Onze kokosolie is ook verkrijgbaar in een variant zonder kokosgeur.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

2x daags 1-2 capsules tijdens of na de maaltijd innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 120 caps
EAN-code 8717677962228
ingrediënten Extra Virgin Kokosnoot Olie 1000 mg, hulpstoffen: gelatine, glycerine, gezuiverd water,, Gelatine capsule.
voedingswaarde per capsule
caprinezuur (C10) 0,065
caprylzuur (C8) 0,08
kokosolie 1000 mg
laurinezuur (C12) 0,47