Cranberry D-Mannose met Berendruif extract - 90 tabletten

Cranberry D-Mannose met Berendruif extract - 90 tabletten

Voeg toe aan verlanglijst
€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is cranberry?

Cranberry, ook wel bekend als veenbes, is een kleine rode vrucht die afkomstig is van een groenblijvende struik, genaamd de cranberrystruik. Cranberry wordt voornamelijk geteeld in Noord-Amerika en wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn smaak en gezondheidsvoordelen. Cranberries hebben een licht zure smaak en worden vaak gebruikt in diverse gerechten, waaronder sappen, sauzen, desserts en gebak. Ze worden ook gedroogd en verwerkt tot cranberry rozijnen, die als snack kunnen worden gegeten.  
 
Cranberries zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse cranberries, cranberry-sap, gedroogde cranberries en als supplement. Naast hun culinaire toepassingen staan cranberries bekend om hun hoge gehalte aan antioxidanten en voedingsstoffen, zoals vitamine C en vezels.  

Wat is D-mannose?

D-mannose is een essentiële suiker die van nature in een kleine hoeveelheid in cranberries voorkomt. Essentieel betekent dat het lichaam de suikers slechts beperkt zelf kan aanmaken, maar wel nodig heeft. D-mannose is het werkzame bestanddeel van Cranberry.  Een dagdosering van 2 gram D-mannose staat gelijk aan ongeveer 225 gram cranberries. Daarnaast heeft D-mannose het voordeel dat het niet de goede bacteriën in de darmflora aantast. Het is een 100% natuurlijke nutriënt die het lichaam ook als zodanig herkent.

Berendruif

Berendruif is een plant die zijn naam dankt aan het feit dat de bessen zeer geliefd zijn bij beren. De gedroogde bladeren van de berendruif worden gebruikt voor onze gezondheid. Berendruif wordt net als cranberry ingezet voor de gezondheid van de blaas.

Cranberry D-mannose kuur

Voor een kuur Cranberry D-mannose tabletten worden maximaal 20 tabletten gebruikt (max 5 dagen, max 4 tabs.).

Vitamine C

Cranberry is rijk aan Vitamine C. Vitamine C draagt onder andere bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de bloedvaten, helpt de tanden sterk te houden en ondersteunt de vermindering van vermoeidheid en moeheid.  

Gezondheid van de urinewegen

Cranberries hebben een gunstig effect op de urinewegen*. 
  
*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende 
 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren 

1-2 x daags 1 tablet met water innemen. Eventueel tijdelijk 1-4 x daags 1 tablet gebruiken. Niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder medisch 
advies en niet vaker als 5 keer per jaar. Mannen en kinderen <18 jaar wordt geadviseerd dit product alleen te gebruiken na medisch advies. Niet gebruiken bij zwangerschap en lactatie. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenMCC (vulstof), Cranberry extract 35:1, D-Mannose, Calcium Ascorbaat granulaat (vitamine C), Berendruif extract (Arctostaphylos uva ursi) 10:1, HPMC (coating), CMS-Na (vulstof), Magnesium stearaat (anti-klontermiddel), IJzer oxide (coating).
voedingswaarde perTablet
cranberry extract250 mg
d-mannose250 mg
Berendruif500 mg
vitamine C65 mg, 81%

Specificaties

Meer informatie
inhoud90 tabl
ProductkenmerkVegan
EAN-code8717677968213
SKUMT2027

Reviews