Cranberry D-Mannose met Berendruif extract - 90 tabletten

Cranberry D-Mannose met Berendruif extract - 90 tabletten

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Cranberry D- Mannose?

Iedereen kent natuurlijk wel de lekkere zoet/zure cranberries. Echter niet iedereen kent D-mannose. D-mannose is een essentiële suiker in het lichaam die van nature in een kleine hoeveelheid in cranberries voorkomt. Essentieel betekent dat het lichaam de suikers slechts beperkt zelf kan aanmaken, maar ze zijn enorm belangrijk.

D-mannose is het werkzame bestandsdeel van Cranberry. Een dagdosering van 2 gram D-mannose staat gelijk aan ongeveer 225 gram cranberry’s. Daarnaast heeft D-mannose poeder het voordeel dat het niet de goede bacteriën in de darmflora aantast. Het is een 100% natuurlijk nutriënt dat het lichaam ook als zodanig herkent.

Gezondheid van de urinewegen

Cranberries hebben een gunstig effect op de urinewegen*, werken als een krachtige antioxidant* en ondersteunen een gezond immuunsysteem.*

Berendruif

Berendruif wordt gemaakt van gemalen bladeren van de berendruif struik. Berendruif ondersteunt een normale blaasfunctie.* 

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2 maal daags 1 tablet met water innemen. Eventueel tijdelijk 1-4 maal daags 1 tablet gebruiken. Niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder medisch advies en niet vaker dan 5 keer per jaar.

Mannen en kinderen <18 jaar wordt geadviseerd dit product alleen te gebruiken na medisch advies.

Niet gebruiken bij zwangerschap en lactatie.

Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 90 tabl
ingrediënten Microkristallijne Cellulose (hulpstof), Cranberry extract 35:1, D-Mannose, Calcium Ascorbaat granulaat (vitamine C), Berendruif extract (Arctostaphylos uva ursi) 10:1, Hulpstoffen (CMS-Na, HPMC, Plantaardig magnesium stearaat, Titanium dioxide, IJzer oxides).
voedingswaarde per tablet
berendruif extract 500 mg
cranberry extract 250 mg
d-mannose 250 mg
vitamine C 53 mg 66%