Cranberry D-Mannose met Berendruif extract - 90 tabletten

Cranberry D-Mannose met Berendruif extract - 90 tabletten

Voeg toe aan verlanglijst
€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Cranberry D-mannose

D-mannose is een essentiële suiker in het lichaam die van nature in een kleine hoeveelheid in cranberries voorkomt. Essentieel betekent dat het lichaam de suikers slechts beperkt zelf kan aanmaken, maar wel nodig heeft. D-mannose is het werkzame bestanddeel van Cranberry.

Een dagdosering van 2 gram D-mannose staat gelijk aan ongeveer 225 gram cranberry’s. Daarnaast heeft D-mannose poeder het voordeel dat het niet de goede bacteriën in de darmflora aantast. Het is een 100% natuurlijk nutriënt dat het lichaam ook als zodanig herkent.

Berendruif

Berendruif is een plant die zijn naam dankt aan het feit dat de bessen zeer geliefd zijn bij beren. De gedroogde bladeren van de berendruif worden gebruikt voor onze gezondheid. Berendruif wordt net als cranberry ingezet voor de gezondheid van de blaas.

Cranberry D-mannose kuur

Voor een kuur Cranberry D-mannose tabletten worden maximaal 20 tabletten gebruikt (max 5 dagen, max 4 tabs.).

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2 maal daags 1 tablet met water innemen. Eventueel tijdelijk 1-4 maal daags 1 tablet gebruiken. Niet langer dan 5 dagen gebruiken zonder medisch advies en niet vaker dan 5 keer per jaar.

Mannen en kinderen <18 jaar wordt geadviseerd dit product alleen te gebruiken na medisch advies.

Niet gebruiken bij zwangerschap en lactatie.

Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Microkristallijne Cellulose (hulpstof), Cranberry extract 35:1, D-Mannose, Calcium Ascorbaat granulaat (vitamine C), Berendruif extract (Arctostaphylos uva ursi) 10:1, Hulpstoffen (CMS-Na, HPMC, Plantaardig magnesium stearaat, Titanium dioxide
voedingswaarde per tablet
berendruif extract 500 mg
cranberry extract 250 mg
d-mannose 250 mg
vitamine C 53 mg 66%

Specificaties

Meer informatie
inhoud 90 tabl
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8717677968213

Reviews