L-Lysine+ met vitamine C - 90 capsules

L-Lysine+ met vitamine C - 90 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 12,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is L-Lysine?

L-Lysine is een essentieel aminozuur en belangrijk voor verschillende functies in het lichaam. Het is onder andere van belang voor de opbouw van collageen, botten, tanden en spieren. Verder ondersteunt het een normale werking van het immuunsysteem en het ondersteunt de gezondheid van hart en bloedvaten.

Vitamine C draagt o.a. bij aan een normale werking van het immuunsysteem.*

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

2x daags 1-2 capsules, waarvan bij voorkeur 1x daags op de nuchtere maag. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water of vruchtensap (niet met melk) innemen. L-lysine+ wordt afgeraden bij kinderen tot 12 jaar, zwangerschap of borstvoeding, stofwisselingsziekten of bij gebruik van bepaalde medicijnen (MAO-remmers). Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. L-lysine+ wordt afgeraden bij kinderen tot 12 jaar, zwangerschap of borstvoeding, stofwisselingsziekten of bij gebruik van bepaalde medicijnen (MAO-remmers). Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten L-Lysine, Vitamine C
voedingswaarde per2 capsules
lysine1400 mg
vitamine C100 mg 167%

Specificaties

Meer informatie
inhoud90 caps
EAN-code8717677960248
SKUMT2805

Reviews