L-Tryptofaan 500mg - 60 capsules

L-Tryptofaan 500mg - 60 capsules

€ 19,49

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is L-Tryptofaan?

L-Tryptofaan is een essentieel aminozuur en het voorstadium van serotonine en melatonine in het lichaam. Melatonine heeft een positieve invloed op ons dag en nachtritme. Serotonine wordt ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd. Daarmee ondersteunt L-Tryptofaan de gemoedstoestand en het geheugen op een positieve manier.*  

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-3 capsules per dag met ruim water op een nuchtere maag innemen, bijvoorbeeld na het opstaan of voor het slapen gaan, of zoals geadviseerd.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. L-tryptofaan mag niet genomen worden door mensen die behandeld worden met antidepressiva (onder andere MAO-remmers). Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 caps
ingrediënten L-tryptofaan, hulpstoffen: micro plantaardige vezels, magnesium stearaat plantaardig, magnesium silicate naturel, gelatine caps.
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per capsule
tryptofaan 500 mg