L-Glutamine Aminozuur poeder - 250 g

L-Glutamine Aminozuur poeder - 250 g

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is L-glutamine?

L-glutamine is het meest voorkomende semi-essentiële aminozuur in het menselijk lichaam. Onder bepaalde omstandigheden (in herstelperiodes, bij grote fysieke inspanning, tijdens stress) kan de glutamine-synthese onvoldoende zijn om in de behoefte te voorzien.

L-glutamine aminozuur poeder ondersteunt het immuunsysteem en spierherstel na inspanning. Het zorgt voor het behoud van gezonde spijsverteringsorganen tijdens stressvolle periodes en  ondersteunt het zenuwstelsel.*

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Gebruik Aminozuur 1 maal daags halve maatschep op nuchtere maag (en half uur voor de maaltijd) innemen met water. Bevat per afgestreken maatschep 2,5 g L-Glutamine poeder.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Niet gebruiken bij zwangerschap(wens) of borstvoeding.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 250 g
EAN-code 8717677966172
land van herkomst China
ingrediënten L-Glutamine poeder
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per afgestreken maatschep 2,5 g
l-glutamine 2500 mg