Magnesium Citraat poeder - 15% elementair Magnesium - 200 g

Magnesium Citraat poeder - 15% elementair Magnesium - 200 g

Voeg toe aan verlanglijst
€ 12,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is magnesium citraat poeder?

Magnesium citraat is een samenstelling van magnesiumzout dat ongeveer 15% magnesium bevat. Magnesium citraat is een organische binding van magnesium, die vooral goed opgenomen wordt door de weefsels en spieren. Dit maakt magnesium citraat poeder een ideaal voedingssupplement voor sporters. Mattisson magnesium citraat poeder bevat per portie van 1 gram 40% van de ADH aan magnesium.

Wat is magnesium Citraat?

Magnesium citraat is een samenstelling van het mineraal magnesium en de stof citraat (citroenzuur zout). Door deze organische binding kan het lichaam de magnesium goed opnemen en is het zeer geschikt als voedingssupplement. Magnesium citraat wordt vooral goed opgenomen door de weefsels en spieren en is daarom ideaal voor sporters.  

Waar is magnesium citraat goed voor?

Magnesium citraat ondersteunt verschillende processen in het lichaam. Magnesium citraat ondersteunt een gezonde werking van de spieren, ondersteunt het energieniveau en draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel. 

Dit magnesium Citraat poeder bevat 150 mg elementair magnesium per dosering van een halve theelepel.  

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1x daags een halve theelepel (ca. 1 g) mengen met water en innemen. Het product kan bruisen. Niet direct in de mond nemen, want dit kan een branderig gevoel veroorzaken. Magnesium citraat kan het beste ingenomen worden op een lege maag.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten100% Magnesium citraat poeder
voedingswaarde per1 gram
magnesium citraat1000 mg
waarvan elementair Magnesium150 mg 40%

Specificaties

Meer informatie
inhoud200 g
ProductkenmerkVegan
EAN-code8717677965090
SKUMT2335
land van herkomstEuropa

Reviews