Magnesium Citraat poeder - 15% elementair Magnesium - 200 g

Magnesium Citraat poeder - 15% elementair Magnesium - 200 g

€ 10,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is magnesium citraatpoeder?

Magnesium-citraat is magnesiumzout dat ongeveer 15% magnesium bevat. Magnesium is een mineraal dat je lichaam nodig heeft voor verschillende processen. Het zit van nature onder andere in cacao, noten, groene groente en vlees. Hoe groener de groente des te meer magnesium deze bevat. Onze magnesiumcitraat poeder bevat per maatschep van 2 gram 80 % van de ADH aan magnesium. Magnesiumcitraat is een organische vorm van magnesium die vooral goed opgenomen wordt door de weefsels en spieren, wat de magnesiumcitraat poeder ideaal maakt voor mensen die veel sporten.  

 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags een halve maatschep met water innemen. Magnesiumcitraat kan het beste ingenomen worden op een lege maag. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 200 g
land van herkomst Europa
ingrediënten magnesiumcitraat waarvan 15% elementair magnesium.
voedingswaarde per 2 gram (afgestreken theelepel)