Appelazijn
Mattisson Appelciderazijn is afkomstig van biologisch geteelde appels en wordt verkregen door fermentatie. Appelazijn wordt al eeuwenlang gebruikt als gezond product en als smaakmaker in de keuken.
Wat is Apple Cider Vinegar?
Mattisson Apple Cider Vinegar is afkomstig van biologisch geteelde appels en wordt verkregen door fermentatie. Tijdens dit proces worden de suikers in de appels eerst omgezet in alcohol en vervolgens door azijnzuurbacteriën omgezet in azijnzuur. Het resultaat is een troebele, goudgele vloeistof met slierten, bekend als “the mother”. Dit natuurlijke onderdeel bevat belangrijke stoffen die kenmerkend zijn voor appelciderazijn.
Apple cider vinegar wordt al eeuwenlang gebruikt, zowel als smaakmaker in de keuken als veelzijdig ingrediënt in recepten. Mattisson appelciderazijn is puur en ongefilterd, zonder kunstmatige toevoegingen en gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
Gebruik van Apple Cider Vinegar
Appelciderazijn heeft een frisse, fruitige appelsmaak en kan op verschillende manieren worden verwerkt in je dagelijkse voeding. Voeg het toe aan water, gebruik het als dressing voor salades, meng het door groenten of voeg het toe aan baksels. Voor een milde smaak kun je ongeveer 2 eetlepels appelciderazijn mengen met 200 milliliter water. Door de pure smaak en natuurlijke kwaliteit is Mattisson Apple Cider Vinegar geschikt voor diverse culinaire toepassingen.
Apple Cider Vinegar is ook geschikt voor uitwendig gebruik. Ontdek hier 10 verschillende toepassingen met apple cider vinegar.
Varianten Mattisson Apple Cider Vinegar
In het assortiment van Mattisson vind je meerdere varianten van biologische appelciderazijn, waaronder:
-
Pure biologische appelciderazijn
-
Appelciderazijn met gember & kurkuma
-
Appelciderazijn met kaneel & kurkuma
Ontdek de veelzijdigheid van Mattisson Apple Cider Vinegar en geef je gerechten een frisse, natuurlijke smaak.