Gebruik de code GRATISGEMBER voor een gratis fles Ginger Boost bij elke bestelling vanaf €75.

Vegan Aquamin Calcium - 90 capsules

Vegan Aquamin Calcium - 90 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 14,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat zijn aquamin calcium capsules?

Aquamin calcium uit rode alg is een natuurlijk mineralencomplex. De rode alg heeft als bijzondere eigenschap dat deze mineralen uit de zee opneemt en opslaat in haar weefsels. Naast calcium zit er in de vegan aquamin capsules ook magnesium. Een juiste calcium-magnesium verhouding in het lichaam is belangrijk, aangezien deze twee mineralen elkaar nodig hebben om hun werk te kunnen doen. Een verhoogde calciuminname hoort daarom gepaard te gaan met een hogere magnesium inname.

Wat is de werking van calcium?

Calcium is een van de hoofdmineralen die ons lichaam binnen dient te krijgen. Calcium komt voor in zuivelproducten, maar ook in amandelen en groenten als broccoli en spinazie. Calcium ondersteunt de bloedstolling en het energieniveau. Daarnaast draagt het bij aan de instandhouding van sterke botten en een sterk gebit. Verder speelt calcium een rol bij de instandhouding van sterke spieren en is het van belang voor ons zenuwstelsel.*

Hoge biologische beschikbaarheid 

De magnesium (ongeveer 2,2%) in Aquamin TG (Lithothamnium Calcareum) is een carbonaat vorm, net als de calcium (> 30%) in dit product. De calcium en magnesium en > 70 andere mineralen en spoorelementen zitten van nature in Lithothamnium Calcareum (rode zee alg). De hoge biologische beschikbaarheid is te danken aan deze unieke natuurlijke samenstelling en structuur.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

2 vegetarische capsule met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Aquamin™ (Lithothamnium calcareum)
voedingswaarde per 2 v-caps
waarvan elementair Magnesium 40 mg
marine calcium 800 mg
waarvan elementair Calcium 480 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 90 caps
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8720289192778

Reviews