Calcium Citraat poeder - 125 g

Calcium Citraat poeder - 125 g

€ 8,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is calciumcitraat? 

(Tri)Calcium Citraat poeder is een Calciumzout dat 21% elementair Calcium bevat. Calcium citraat is een organische vorm van calcium net als calciumaspartaat of –gluconaat. Deze vorm wordt een stuk beter opgenomen dan anorganische vormen van calcium als caliumoxide of sulfaat.

Wat is calcium?

Calcium is een mineraal dat ook wel kalk genoemd wordt en is te vinden in melk, kaas, noten, groente en peulvruchten. Calcium ondersteunt het behoud van sterke botten, het behoud van een sterk gebit, draagt bij tot een normale bloedstolling en een normale celdeling. Het ondersteunt een normale neurotransmissie en een normaal energieleverend metabolisme.*  

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 1 afgestreken maatschep calciumcitraat poeder (ongeveer 4 gram). Calciumcitraat kan het beste ingenomen worden met water of vruchtensap. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

*Geoorloofde EFSA claims

 

 

 

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 125 g
EAN-code 8717677968824
land van herkomst Duitsland
ingrediënten (Tri)Calcium Citraat poeder.
voedingswaarde per 4 gram (maatschep)
calcium citraat 1000 mg