Vegan Magnesium Tauraat Poeder - 250 gram

Vegan Magnesium Tauraat Poeder - 250 gram

Voeg toe aan verlanglijst
€ 24,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Magnesium Tauraat poeder

Magnesium tauraat is een organisch gebonden vorm van magnesium, die door de hoge biologische beschikbaarheid makkelijker wordt opgenomen dan anorganisch gebonden vormen van magnesium. Onze dagelijkse voeding bevat over het algemeen voornamelijk anorganisch gebonden magnesium, aangezien dit de vormen zijn die in de bodem voorkomen en worden opgenomen door de planten die we eten. 
Magnesium tauraat is een verbinding van magnesium met het aminozuur L-taurine, wat een lichaamseigen stof is. Deze verbinding maakt het makkelijk voor magnesium om de bloed-hersenbarrière te passeren en in de hersenen te worden opgenomen.

Waar is Magnesium Tauraat goed voor?

Magnesium tauraat is onder andere van belang voor ons zenuwstelsel, draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest, ondersteunt het energieniveau, is goed voor de spieren en helpt bij vermoeidheid.  
Per dagdosering van 3 gram krijg je 64% van de ADH aan magnesium binnen.

Tekort aan magnesium?

In geval van een magnesiumtekort kan het gebruik van magnesium tauraat effectief zijn. Een gebrek aan magnesium kan namelijk diverse klachten veroorzaken, zoals spierkrampen, vermoeidheid, hartproblemen, hoge bloeddruk, hoofdpijn, slaapproblemen en spijsverteringsproblemen. Indien je een van deze symptomen ervaart, kan overwegen om magnesiumsupplementen in te nemen.

Wanneer magnesium tauraat innemen?

Magnesium kan op verschillende momenten gedurende de dag worden ingenomen. Veel mensen kiezen ervoor om het 's avonds voor het slapengaan in te nemen. Je kunt het ook verspreid over de dag bij de maaltijden gebruiken, aangezien magnesium over het algemeen beter wordt opgenomen in combinatie met voedsel. Bovendien is het mogelijk om magnesium voorafgaand aan sportactiviteiten in te nemen. Het tijdstip van inname hangt dus af van persoonlijke voorkeur en het doel van gebruik.

Hoe gebruik je magnesium tauraat poeder?

Magnesiumpoeder kan op verschillende manieren worden ingenomen. Een eenvoudige manier is om het poeder te mengen met water en het vervolgens op te drinken. Je kunt het poeder ook combineren met sap. Meet de juiste hoeveelheid magnesium tauraat poeder af en voeg dit toe aan een glas water of sap. Roer het mengsel goed door zodat het poeder gemakkelijk kan worden ingenomen. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren 

1x daags 1 theelepel innemen met een glas water. Bij voorkeur in de avond. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van
kinderen houden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten100% Magnesium Tauraat.
voedingswaarde pertheelepel (3 gram)
magnesium tauraat3000 mg
waarvan elementair Magnesium240 mg, 64%
waarvan L-taurine2760 mg
taurine2760 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud250 g
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720791841492
SKUMT2313
allergenenAllergenen vrij

Reviews