Magnesium Tauraat capsules - Met vitamine B6

Magnesium Tauraat capsules - Met vitamine B6

Voeg toe aan verlanglijst
Vanaf € 14,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Magnesium Tauraat? 

Magnesium tauraat is een organisch gebonden vorm van magnesium, die door de hoge biologische beschikbaarheid makkelijker wordt opgenomen dan anorganisch gebonden vormen van magnesium. Onze dagelijkse voeding bevat over het algemeen voornamelijk anorganisch gebonden magnesium, aangezien dit de vormen zijn die in de bodem voorkomen en worden opgenomen door de planten die we eten.

Goed opneembare vorm van Magnesium

Magnesium tauraat is een verbinding van magnesium met het aminozuur L-taurine, wat een lichaamseigen stof is. Deze verbinding maakt het makkelijk voor magnesium om de bloed-hersenbarrière te passeren en in de hersenen te worden opgenomen.

Wat zijn de voordelen van Magnesium Tauraat?

Magnesium tauraat is onder andere van belang voor ons zenuwstelsel, draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest, ondersteunt het energieniveau en helpt bij vermoeidheid.

Aan Mattisson magnesium tauraat capsules is vitamine B6 (in de vorm van pyridoxaal-5-phosfaat) toegevoegd. Deze vitamine draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen en is goed voor de gemoedstoestand.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-4 vegetarische capsules met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Ingrediënten: Magnesium Tauraat, Pyridoxaal-5-fosfaat (Vitamine B6), HMPC capsule (huls)
voedingswaarde per capsule
magnesium tauraat 750 mg
waarvan elementair Magnesium 60 mg 16%
taurine 690 mg
vitamine B6 840 μg 60%

Specificaties

Meer informatie
Productkenmerk Vegan

Reviews