Magnesium Bisglycinaat 833mg - 90 tabletten

Magnesium Bisglycinaat 833mg - 90 tabletten

€ 14,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat zijn magnesium bisglycinaat tabletten? 

Magnesium Bisglycinaat is een aminozuurgecheleerde (organische) vorm van magnesium die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen omdat het in deze vorm ook in de natuur voorkomt. Magnesium is een mineraal dat je lichaam nodig heeft voor verschillende processen. Het zit van nature onder andere in cacao, noten, groene groente en vlees. Onze magnesium bisglycinaat tabletten bevatten per tablet 100 mg elementair magnesium en 200 mg taurine. 

Werking van magnesium en taurine

Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten, een normale werking van de spieren, vermindering van vermoeidheid en moeheid en tot een normale psychologische functie. Taurine is een zwavel bevattend organisch zuur. Taurine ondersteunt een gezond immuunsysteem en metabolisme, een gezonde cognitieve functie en werkt als krachtige antioxidant.*

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 tot 3 tabletten per dag met water innemen. Koel, droog en afgesloten bewaren. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 90 tabl
EAN-code 8717677965267
ingrediënten Magnesium bisglycinaat waarvan 100 mg elementair magnesium, Taurine. Hulpstoffen: cellulosepoeder, carboxymethylzetmeel natrium, hydroxypropyl methylcellulose, stearinezuur, titaniumdioxide, talk.
voedingswaarde per tablet
magnesium bisglycinaat 833 mg
taurine 200 mg