Biologische Aquakefir - Vijgen & Citroen - 500 ml

Biologische Aquakefir - Vijgen & Citroen - 500 ml

€ 4,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Aquakefir?

Aquakefir wordt gemaakt van verse citroen thee, vijgen en een levend ferment. Dit levende ferment is een mix van verschillende bacteriën en gisten. Door dit te combineren met suiker komt er een gistingsproces op gang. Waarin de bacteriën en gisten de suiker ‘opeten’. Hierdoor ontstaan er allemaal zuren, gisten, enzymen en andere stoffen. Des te langer je alles laat fermenteren des te zuurder de smaak van de kefir. Kefir wordt reeds honderden jaren gebruikt. De drank is niet gepasteuriseerd en lactosevrij.

Probiotica en aquakefir

Aquakefir bevat levende probiotica bacteriën, oftewel je goede darmbacteriën. Deze vormen een belangrijk onderdeel van je darmflora. Bouw het drinken van Aquakefir langzaam op om te kijken hoe je lichaam er op reageert. 

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

 

 

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 500 ml
EAN-code 8717677965342
ingrediënten Gefilterd water (omgekeerde osmose), 10% zongedroogde vijgen*, 0,1% citroen, levend ferment* *Van biologische teelt.
voedingswaarde per 100 ml
energie 18.4 kJ / 4.4 kcal
vet 0 g < 0.1
vet waarvan verzadigd < 0.1 g
koolhydraten 1.1 g
waarvan suikers < 0.2 g
eiwitten < 0.1 g
vezels 0 g
zout < 0.01 g
alcohol < 1,0% vol