Biologische Kombucha - Rooibos & Rozemarijn - 500 ml

Biologische Kombucha - Rooibos & Rozemarijn - 500 ml

€ 3,89

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Kombucha?

Kombucha wordt gemaakt van verse thee, rietsuiker en een levend ferment. Dit levende ferment is een mix van verschillende bacteriën en gisten. Door dit te combineren met suiker komt er een gistingsproces op gang. Waarin de bacteriën en gisten de suiker ‘opeten’. Hierdoor ontstaan er allemaal zuren, gisten, enzymen en andere stoffen. Des te langer je alles laat fermenteren des te zuurder de smaak van de kombucha.

De basis van onze Kombucha Rooibos & Rozemarijn is Rooibos thee aangevuld met rozemarijn. Door ons speciale proces van fermenteren bevat onze kombucha minder dan 0,2 gram restsuiker per 100 ml. Door het fermenteren ontstaat er een licht bruisje in de drank. De kombucha wordt niet gepasteuriseerd.

Probiotica

De Kombucha’s bevatten levende probiotica bacteriën, oftewel je goede darmbacteriën. Deze vormen een belangrijk onderdeel van je darmflora.

I.v.m. breuk is dit product alleen via winkels verkrijgbaar.

We verkopen een heel assortiment aan gefermenteerde sappen.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Flessen rechtop bewaren, niet schudden, voorzichtig openen. Na opening circa 7 dagen houdbaar in de koelkast

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 500 ml
smaak Rooibos & Rozemarijn
ingrediënten Gefilterd water (omgekeerde osmose), rietsuiker* (omgezet tijdens het natuurlijke gistingsproces), 5% rooibos*, 1% rozemarijn*, levend kombuchaferment* * Van biologische teelt.
voedingswaarde per 100 ml
energie 18,4 kJ / 4.4 kcal
vet < 0.1 g
vet waarvan verzadigd < 0.1 g
koolhydraten 1.1 g
waarvan suikers < 0.2 g
eiwitten < 0.1 g
vezels 0 g
zout < 0.01 g
alcohol < 1,0% vol