Biologische Living Lemonade - Gember & Kurkuma - 500 ml

Biologische Living Lemonade - Gember & Kurkuma - 500 ml

€ 3,89

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Living Lemonade?

Deze Living Lemonade Ginger & Curcuma wordt gemaakt van verse gember thee aangevuld met curcuma, rietsuiker en een levend ferment. Dit levende ferment is een mix van verschillende bacteriën en gisten. Door dit te combineren met suiker komt er een gistingsproces op gang. Waarin de bacterien en gisten de suiker ‘opeten’. Hierdoor ontstaan er allemaal zuren, gisten, enzymen en andere stoffen. Des te langer je alles laat fermenteren des te zuurder de smaak van de living lemonade. Door zorgvuldige selectie en dosering en het koude extractieproces van de verse wortels komen de curcuma en gember maximaal tot hun recht. Living lemonade wordt reeds honderden jaren gebruikt. De drank is niet gepasteuriseerd. Tijdens het fermentatieproces ontstaat er een lichte bruis in de drank.

Probiotica

De Living Lemonades bevatten levende probiotica bacteriën, oftewel je goede darmbacteriën. Deze vormen een belangrijk onderdeel van je darmflora.

Gebruik

Bouw het drinken van Living Lemonades langzaam op om te kijken hoe je lichaam er op reageert.

I.v.m. breuk is dit product alleen via winkels verkrijgbaar.

We verkopen een heel assortiment aan gefermenteerde sappen.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Flessen rechtop bewaren, niet schudden, voorzichtig openen. Na opening circa 7 dagen houdbaar in de koelkast.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 500 ml
EAN-code 8717677965359
ingrediënten Gefilterd water (omgekeerde osmose), gember* 1,5%, curcuma* 0,1%, cayennepeper*, grijze peper*, levend ferment*.
voedingswaarde per 100 ml
energie 18,4 kJ / 4.4 kcal
vet < 0.1 g
vet waarvan verzadigd < 0.1 g
koolhydraten 1.1 g
waarvan suikers < 0.2 g
eiwitten < 0.1 g
vezels 0 g
zout < 0.01 g
alcohol < 1,0% vol