Biologische Fenegriek 330mg - 120 capsules

Biologische Fenegriek 330mg - 120 capsules

€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Fenegriek?

Fenegriek is een plant met groene bladeren en kleine witte bloempjes. Daarnaast groeien er peulen aan de plant en deze peulen bevatten de Fenegriek zaadjes. Fenegriek wordt ook wel ‘Grieks Hooi’ genoemd. Dit omdat de Grieken fenegriek vaak door het hooi van hun dieren heen deden. Hierdoor kregen de paarden een betere conditie en een mooiere vacht. Fengriek wordt gebruikt in verschillende buitenlandse keukens. Het heeft een kruidige, bittere smaak.

Werking

Fenegriek ondersteunt de gezondheid van de spijsverteringsorganen**, ondersteunt een gezond immuunsysteem*, werkt eetlust bevorderend** en ondersteunt een gezonde bloedsuikerspiegel.**  

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2 x daags 3 capsules innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 120 caps
EAN-code 8717677965960
ingrediënten Biologische fenegriek (zaad), Overige Ingrediënten (hulpstoffen): plantaardig geleermiddel (hydroxypropylmethylcellulose) (capsule).
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 6 vegetarische capsules
biologisch fenegriek 330 mg