Biologische Fenegriek 330mg - 120 capsules

Biologische Fenegriek 330mg - 120 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Fenegriek?

Fenegriek is een plant met groene bladeren en kleine witte bloempjes. Daarnaast groeien er peulen aan de plant en deze peulen bevatten de Fenegriek zaadjes. Fenegriek wordt ook wel ‘Grieks Hooi’ genoemd. Dit omdat de Grieken fenegriek vaak door het hooi van hun dieren heen deden. Hierdoor kregen de paarden een betere conditie en een mooiere vacht. Fengriek wordt gebruikt in verschillende buitenlandse keukens. Het heeft een kruidige, bittere smaak.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2 x daags 3 capsules innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Biologische fenegriek (zaad)
voedingswaarde per6 vegetarische capsules
biologisch fenegriek1980 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud120 caps
ProductkenmerkBiologisch, Vegan
EAN-code8717677965960
SKUMT2012

Reviews