Luchtwegen

Een gezonde ademhaling is van vitaal belang voor ons welzijn. Helaas is de lucht die we inademen niet altijd gunstig, aangezien deze niet alleen zuurstof bevat, maar ook stof, uitlaatgassen, stuifmeel, pollen en ziektekiemen. Hoewel goed functionerende luchtwegen zichzelf reinigen, kunnen ze soms wat extra ondersteuning gebruiken om optimaal te blijven functioneren.

Pagina

1-20 van 25 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

1-20 van 25 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Luchtwegen

Luchtwegsupplementen

Mensen ademen dagelijks ongeveer 10.000 liter lucht in, waarbij we gemiddeld 12-14 keer per minuut ademen als we wakker zijn. Onze longen, die constant hard aan het werk zijn, kunnen soms wat extra ondersteuning gebruiken. Ontdek ons diverse assortiment aan supplementen voor de luchtwegen.


Bevorderen van gezonde luchtwegen

Een gezonde levensstijl vormt de basis voor gezonde luchtwegen. Dit omvat aandacht voor voeding en het vermijden van roken. Toch kan een extra steuntje in de rug geen kwaad. Ons uitgebreide aanbod aan luchtwegsupplementen is er om je hierbij te ondersteunen.


Effectieve supplementen voor luchtwegen

Vitamine C draagt bij aan het natuurlijke afweersysteem van lichaamscellen, wat de kans op ziekte vermindert. Voor allergielijders zijn bijenpollen het proberen waard. Deze pollen bevatten quercitine, een natuurlijke flavonoïde die als histamine-remmer in het lichaam fungeert. Een teveel aan histamine kan leiden tot klachten zoals een loopneus, jeuk en branderige ogen.


Supplementen bij COPD

Voor mensen met COPD, een ongeneeslijke longziekte vaak veroorzaakt door roken, kunnen bepaalde supplementen gunstig zijn. Vitamine C beschermt tegen vrije radicalen, die voorkomen in sigarettenrook, UV-straling en milieuverontreiniging. Biotine, ook bekend als vitamine B8, is te vinden in melk, eieren, noten, pinda's en lever. Het draagt indirect bij aan het behoud van gezonde slijmvliezen, essentieel voor de bescherming van de luchtwegen.