Vitamine C poeder - Zuiver Ascorbinezuur - 350 g

Vitamine C poeder - Zuiver Ascorbinezuur - 350 g

€ 12,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Ascorbinezuur?

Ascorbinezuur is een zuivere Vitamine C poeder. Het woord Ascorbinezuur heeft zijn oorsprong uit het Grieks en betekend ‘tegen scheurbuik’ ( a scorbine). Het menselijk lichaam maakt zelf geen Vitamine C aan en moet het dus binnen krijgen via voeding.

Werking Vitamine C

Vitamine C draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning*, de normale collageenvorming van bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden*, een normaal energie leverend metabolisme*, de normale werking van het zenuwstelsel*, een normale psychologische functie*, bescherming van cellen tegen oxidatieve stress*, vermindering van vermoeidheid en moeheid*, de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E* en verhoogt de ijzeropname.*

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 1 gram (mespunt) innemen met water. Ascorbinezuur kan het tandglazuur aantasten. Leg de poeder in het midden van je tong en slik direct door met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

 

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 350 g
ingrediënten 100% Vitamine C poeder (Ascorbinezuur)
voedingswaarde per mespunt (1 gram)
vitamine C 1000 mg 1250%