Vitamine C Gebufferd - 90 capsules

Vitamine C Gebufferd - 90 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is vitamine C?

Vitamine C, ofwel ascorbinezuur is een wateroplosbare vitamine die je terugvindt in fruit (vooral citrusfruit), groente en aardappelen. Vitamine C wordt ook wel de weerstandsvitamine genoemd en een tekort aan vitamine C kan dan ook leiden tot een verminderde weerstand, vertraagde wondgenezing en uiteindelijk zelfs scheurbuik.

Waar is vitamine C goed voor?

Vitamine C heeft veel verschillende functies in het lichaam. Vitamine C is een antioxidant, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, ondersteunt het energieniveau en helpt bij vermoeidheid, draagt bij tot een normale psychologische functie, ondersteunt de botten en is belangrijk voor de bloedvaten, de huid en het gebit. 

Wat is gebufferde vitamine C?

Gebufferde vitamine C verwijst naar een vorm van vitamine C die is aangepast om de zure eigenschappen van standaard ascorbinezuur te verminderen. Ascorbinezuur is de natuurlijke vorm van vitamine C. Gebufferde vitamine C wordt vaak geproduceerd door ascorbinezuur te combineren met mineralen, zoals calcium, magnesium of kalium. Deze mineralen dienen als buffers en helpen de zuurgraad van vitamine C te neutraliseren, waardoor het zachter wordt voor de maag. Het gebruik van gebufferde vitamine C kan nuttig zijn voor mensen die moeite hebben met het verdragen van gewone vitamine C supplementen.  

Absolute vitamine C-1000 gebufferd

Mattisson Absolute Vitamine C Gebufferd is een combinatie van vitamine C, magnesium en rozenbottelpoeder. Gebufferd betekent dat de zure vorm van de vitamine C verloren is gegaan door de koppeling aan calcium en magnesium. Hierdoor is de vitamine C beter opneembaar.  

Rozenbottel

Rozenbottel is een rijke bron van Vitamine C en ijzer. IJzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedcellen, een normaal werkend immuunsysteem en het energieniveau. 
  

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-3 x daags 1 capsule innemen met water. Liefst tijdens of na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. 

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenVitamine C (Calciumascorbaat), Rozenbottel poeder, Magnesiumascorbaat, vegetarische capsule
voedingswaarde percapsule
magnesium(ascorbaat) 30 mg 8%
rozenbottelpoeder150 mg
vitamine C656 mg 820%

Specificaties

Meer informatie
inhoud90 caps
ProductkenmerkVegan
EAN-code8717677962204
SKUMT2215

Reviews