Vitamine C Gebufferd 1000mg - 90 capsules

Vitamine C Gebufferd 1000mg - 90 capsules

€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Vitamine C gebufferd

Absolute Vitamine C-1000 Gebufferd is een combinatie van vitamine C, Magnesium en rozenbottelpoeder. Gebufferd betekend dat de zure vorm van de vitamine C verloren is gegaan door de koppeling aan magnesium en calcium. Hierdoor is de vitamine C beter opneembaar. Vitamine C draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem*, instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning*, de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten, botten, het kraakbeen, het tandvlees, de huid en de tanden*, de normale werking van het zenuwstelsel*, een normale psychologische functie*, de normale werking van het immuunsysteem*, de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress*, de vermindering van vermoeidheid en moeheid*, de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E* en verhoogt de ijzeropname.*

Rozenbottel

De Rozenbottel is de vlezige vrucht van een roos. De vorm en de kleur van de vrucht kunnen variëren en zijn afhankelijk van de herkomst. De roos komt voor in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. De botanische naam voor de rozenbottelstruik is Rosa Canina, dat betekent ´Roos van de Hond´ of ´Hondsroos´. De plant heet zo omdat de wortel vroeger werd gebruikt om beten van dolle honden mee te behandelen. Rozenbottel is een rijke bron van Vitamine C dat de eigenschappen heeft zoals hierboven beschreven. Rozenbottel is daarnaast een bron van ijzer. Ijzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedcellen*, ondersteunt een normale cognitieve ontwikkeling*, energiebooster* en ondersteunt een normaal werkend immuunsysteem.*

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-3x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 90 caps
ingrediënten Vitamine C (calcium ascorbaat), Rozenbottelpoeder, Magnesium (elementair), Overige ingrediënten: Rijstdop poeder, gelatine (capsule),.
voedingswaarde per capsule
magnesium 30 mg 8%
rozenbottelpoeder 150 mg
vitamine C 720 mg 900%