Biologisch Paddenstoelen (Mushroom) Complex - 60 capsules

Biologisch Paddenstoelen (Mushroom) Complex - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Mattisson biologisch Mushroom complex combineert de voordelen van de paddenstoelen Reishi, Chaga, Cordyceps, Lion's Mane, Maitake en Shiitake. 

Reishi 

Reishi, gebruikt in Azië gedurende duizenden jaren, staat bekend om zijn triterpenen en polysacchariden, die gunstig zijn voor de gezondheid. Dit product bevat biologisch poeder van het vruchtlichaam. 

Chaga

Chaga, groeiend op berkenbomen, heeft een apart uiterlijk met zwart/oranje uitstulpingen. Het bevat een breed scala aan stoffen, waaronder vitamines, mineralen, fenolen, enzymen en antioxidanten. Chaga heeft een hoge ORAC-waarde en bevat veel beta-glucanen en actieve verbindingen zoals betulinezuur. Dit product bevat een biologisch 10:1 extract van het vruchtlichaam. 

Cordyceps

Cordyceps is een parasitaire schimmel die insecten infecteert en wordt gewaardeerd vanwege zijn medicinale eigenschappen, waaronder polysacchariden, nucleosiden en cordycepin. Dit product bevat biologisch full-spectrum mycelium biomassa. 

Lion's Mane

Lion's Mane groeit van nature op hardhoutbomen in gematigde bossen op het noordelijk halfrond, met lange "haren" die naar beneden hangen, wat de paddenstoel zijn bijnaam "pruikzwam" geeft. Dit product bevat biologisch heet-water extract van het vruchtlichaam. 

Maitake

Maitake, ook bekend als "eikhaas", groeit op de wortels van hardhouten bomen en wordt gewaardeerd vanwege zijn voedingsstoffen. Het wordt zowel als voedsel als supplement gebruikt vanwege de hoge concentratie aan beta-glucanen, die prebiotische effecten kunnen hebben. Dit product bevat biologisch 12:1 extract van het vruchtlichaam. 

Shiitake

Shiitake, veel voorkomend in Oost-Aziatische landen, is een voedzame paddenstoel rijk aan eiwitten, vezels, vitamines (zoals B, D en K), en mineralen zoals selenium, zink, ijzer en koper. Het bevat ook beta-glucanen, polysacchariden die gunstig zijn voor het lichaam. Dit product bevat biologisch 11:1 extract van het vruchtlichaam.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1x daags 2 capsules tijdens of na de maaltijd innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is 
geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenReishi poeder (Ganoderma lucidum, vruchtlichaam)*, Chaga extract 10:1 (Inonotus obliquus, vruchtlichaam)*, Cordyceps (Cordyceps sinensis, full- spectrum mycelium biomassa)*, Lion’s Mane heet-water extract (Hericium erinaceus, vruchtlichaam)*, Maitake 12:1 extract (Grifola frondosa, vruchtlichaam)*, Shiitake 11:1 extract (Lentinula edodes, vruchtlichaam), HPMC vegetarische capsule (huls). *Biologisch. Kan Sulfiet bevatten.
voedingswaarde per2 capsules
Chaga130 mg
cordyceps130 mg
lion's mane130 mg
Maitake 130 mg
reishi170 mg
Shiitake110 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 caps
ProductkenmerkBiologisch, Vegan
EAN-code8720959400721
SKUMT4154
Kan sporen bevatten vanSulfiet

Reviews