Biologische Bone Broth - 180 capsules

Biologische Bone Broth - 180 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 23,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Organic Beef Bone Broth bevat van nature veel eiwitten, waarvan met name collageen. Per dagdosering bevat dit product ruim 2,8 gram eiwitten en ruim 2,3 gram collageen.

Wat zijn bone broth capsules?

Bone broth capsules zijn voedingssupplementen die zijn gemaakt van gedroogde en vermalen botten van dieren, zoals kip, rund of vis. Deze botten worden eerst gekookt in water met groenten en kruiden om een voedzame bouillon te creëren. Vervolgens wordt het water verwijderd en wordt het overgebleven poeder in capsules gevuld.

Het idee achter het nemen van bone broth capsules is dat ze een gemakkelijke manier bieden om de voordelen van bone broth te krijgen, zonder de noodzaak om zelf bouillon te maken of te drinken. Bone broth capsules bevatten collageen, aminozuren, vitamines en mineralen.

Organic beef bone broth

Biologische beef bone broth wordt gemaakt van de botten van grasgevoerde runderen. De bouillon wordt gedroogd om een geconcentreerd proteïnepoeder te produceren met essentiële aminozuren, collageen, vitamines en mineralen.

Collageen in bone broth

Collageen is een rijke bron van eiwitten en bevat 18 aminozuren. Aminozuren zijn belangrijke bouwstenen voor veel weefsels in het lichaam. Het hoge eiwitgehalte in collageen draagt bij aan het behoud van sterke botten en de groei en het behoud van spiermassa.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

2 x daags 3 capsules innemen met een glas water. Voor een optimale werking adviseren wij u de capsules te ondersteunen met een van de
Bone Broth poeders. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten100% Organic Beef Bone Broth Powder (Runder Bottenbouillon Poeder), HPMC capsule.
voedingswaarde per6 capsules
Organic Beef Bone Broth3000 mg
waarvan eiwitten2850 mg
waarvan collageen2340 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud180 caps
ProductkenmerkBiologisch
EAN-code8720791841126
SKUMT3028
allergenenAllergenen vrij

Reviews