Disclaimer Mattisson Healthcare B.V.

Disclaimer

Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandeling, is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld ter vervanging van het advies van eigen arts, therapeut of specialist of informatie op of in een productverpakking of label.

 

De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie. Lees voor gebruik van op deze site gekochte producten de informatie van de producten (op of in de verpakking of label) aandachtig door. Raadpleeg altijd uw eigen arts, therapeut of specialist.

 

Wet van toepassing

Het gebruik van de website van Mattisson Healthcare B.V. (www.mattisson.nl) en het kopen van producten van Mattisson Healthcare B.V. staan onder de wetten van de Europese Unie, zonder dat deze in conflict staan met de toepasselijk Nederlandse wetten. 

 

Email disclaimer

Elk e-mailbericht dat is verzonden aan een *@mattisson.nl of *@mattisson.eu account, is vertrouwelijk en kan persoonlijk geadresseerd zijn en is uitsluitend bedoeld voor gebruik door de geadresseerde. Als u niet de geadresseerde bent, verzoeken wij u dit direct aan ons te melden en deze e-mail en eventuele bijlage (n) te verwijderen en deze e-mail als niet verzonden te beschouwen, zonder deze te kopiëren, door te sturen, openbaar te maken of te gebruiken op een enig andere manier.

 

IJsselstein, 16 september 2021