Vegan Humuszuur - 500 ml

Vegan Humuszuur - 500 ml

Voeg toe aan verlanglijst
€ 32,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is humuszuur?

Overal in de natuur komen we humuszuren tegen als afbraakproduct van organische stoffen. Ieder mens krijgt humuszuur binnen door levensmiddelen als koffie, thee, bepaalde soorten bier en broodkorsten. Door het gebruik van kunstmest, bestrijdingsmiddelen en ouderdom van de landbouwgronden wordt de humuslaag langzaam onttrokken aan de bodem, waardoor we steeds minder humuszuur binnenkrijgen op natuurlijke wijze.

Humuszuur, een natuurlijke binder

Humuszuur is een vaste substantie die bij een hoge pH waarde volledig oplosbaar is in water. Het verschil met fulvinezuur is dat humuszuur gebonden is aan mineralen en metalen. Hoe donkerder de kleur van humuszuur, hoe meer mineralen het aan zich bindt. De kleur duidt dus op de rijkdom van het humuszuur.

De meeste planten kunnen niet groeien zonder humuszuur en bij mensen en dieren vormen humussubstanties waarschijnlijk de brug tussen de werking van vitamines en mineralen. Dat houdt in dat vitamines en mineralen alleen kunnen werken in de aanwezigheid van humussubstanties.

Mattisson humuszuur bevat maar liefst 260 mg humuszuur en 60 mg gebonden fulvinezuur per 10 ml.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 1 eetlepel (ca. 10 ml) Humuszuur. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten95% Gedemineraliseerd Water, 5% Humussubstanties (waarvan >54% Humuszuur, >12% gebonden Fulvinezuur, Humine)
voedingswaarde per10 ml
humussubstanties500 mg
waarvan Humuszuur>260 mg
waarvan gebonden Fulvinezuur>60 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud500 ml
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720289192839
SKUMT1916
land van herkomstVerenigde Staten

Reviews