Liposomaal Vitamine C 1000mg - 250 ml

Liposomaal Vitamine C 1000mg - 250 ml

€ 21,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat zijn liposomen?

Liposomen zijn kleine minuscule bolletjes met een holle binnenkant. De buitenkant hiervan is gemaakt van hetzelfde materiaal als waar onze celmembraam uit bestaan, namelijk fosfolipiden. De Fosfolipiden in deze liposomen beschermen de vitamines die in deze bolletjes zitten tegen aantasting van maagzuur en leverenzymen. Vloeibaar Liposomaal vitamine C heeft hierdoor een hoge biologische beschikbaarheid. Met natuurlijke citrus-smaak.  

Wat doet vitamine C? 

Vitamine C draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning. Het draagt bij aan de normale collageenvorming van bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden. Verder draagt het bij aan een normaal energie leverend metabolisme, de normale werking van het zenuwstelsel,  bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine C draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid, de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E en verhoogt de ijzeropname.*    

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Goed schudden voor gebruik. 1 maal daags 1 theelepel innemen. Direct consumeren of mengen met een glas water of sap. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 2 maanden gebruiken. Beschermen van direct zonlicht.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 250 ml
EAN-code 8717677969005
Productkenmerk Vegan
ingrediënten Water, Lecithine, Ascorbinezuur, Natrium-ascorbaat.
voedingswaarde per 5 ml (1 theelepel)
vitamine C 1000mg 1250%