PEA strong (PalmitoylEthanolAmide) 400mg - 90 capsules

PEA strong (PalmitoylEthanolAmide) 400mg - 90 capsules

€ 26,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is PEA?

Zuivere palmitoylethanolamide (PEA) is een natuurlijke, lichaamseigen stof die wordt aangemaakt als reactie op bepaalde prikkels. Het product zit in een vegetarische capsule zonder verdere hulpstoffen. PEA is ook te vinden in voedingsmiddelen als eieren, pinda’s, soja, vlees en vis. Doordat het een lichaamseigen stof is wordt het supplement goed opgenomen. Naar PEA zijn veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan en sindsdien wordt de stof steeds bekender.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Gedurende de eerste twee maanden 3 x daags 1 capsule bij een maaltijd met water innemen. De dagdosering kan, als men dat makkelijker vindt, ook in 1 keer worden ingenomen (dan bij voorkeur in de ochtend 3 capsules). Indien gewenst kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 2 capsules per dag. Niet geschikt bij zwangerschap(-swens) en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

 

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 90 caps
land van herkomst China
ingrediënten Palmitoylethanolamide, Overige ingrediënten (hulpstoffen): hydroxypropylmethyl cellulose (vegetarische capsule).
voedingswaarde per 3 vegetarische capsule
palmitoylethanolamide 400 mg