Sport Wei Proteïne poeder 80% - Naturel - 450 g

Sport Wei Proteïne poeder 80% - Naturel - 450 g

€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wei Sport Naturel

Onze Wei Sport Concentraat Naturel is een wei poeder in concentraat vorm zonder enige vorm van toevoegingen. Wei concentraat is een van de best opneembare vormen van wei-eiwitten. Onder de verschillende proteïne bronnen heeft wei eiwit de hoogste biologische beschikbaarheid. De biologische waarde zegt iets over de mate waarin een product door het lichaam kan worden opgenomen. Wei is een restproduct van de productie van kaas. Om dit uiteindelijk als proteïne te kunnen gebruiken is het nodig om het melksuikergehalte te verminderen. Dit gebeurt met een speciaal proces. Na dit eerste proces ontstaat er een pure vorm van eiwitten met nog maar 3-6 % aan melksuiker, dit is de wei concentraat. 

Eiwitten

Onze Sport Wei Proteïne poeder 80% - Naturel is een bron van eiwitten. Het product bevat maar liefst 80 gram eiwitten per 100 gram product. Eiwitten zijn van essentieel belang voor ons lichaam, het zijn de bouwstenen van ons lichaam maar ook van onze cellen en weefsels. Ze zijn belangrijk om het lichaam te ondersteunen bij de opbouw en het herstel van hen spieren. Eiwitten verminderen het hongergevoel, een gezonde gemoedstoestand en een gezond immuunsysteem.* 

Waarschuwing: niet geschikt voor mensen met een lactose intolerantie

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel voor als na de training, tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan worden gebruikt. 1 maatschep (ca. 30 g) mengen in blender, mixer of shaker met 250 ml water, vruchtensap of smoothie. Ook te gebruiken als extra toevoeging in muesli-ontbijt. Koel, droog en gesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Niet geschikt voor mensen met een lactose intolerantie

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 450 g
allergenen Melk/Lactose
smaak Naturel
ingrediënten 100% Wei proteïne concentraat.
voedingswaarde per 100 g
energie 1721 kJ / 407 kcal
vet 7 g
vet waarvan verzadigd 4.4 g
koolhydraten 9 g
waarvan suikers 3.3 g
eiwitten 80 g
vezels 0 g
zout 0.3 g
alanine 3.9 g
arginine 1.9 g
asparaginezuur 8.6 g
cysteïne 2.1 g
glutaminezuur 13,5 g
glycine 1.4 g
histidine 1.5 g
isoleucine 4.8 g
leucine 8 g
lysine 7.5 g
methionine 1.7 g
phenylalanine 2.7 g
proline 4.4 g
serine 4,1 g
threonine 5,6 g
tryptofaan 1.4 g
tyrosine 2.4 g
valine 4.4 g