Biologisch Moringa Blad 400mg - 60 capsules

Biologisch Moringa Blad 400mg - 60 capsules

€ 12,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Moringa?

De Moringa boom, ofwel in Azie de ’Miracle Tree’. Wordt zo genoemd door de vele verschillende nutriënten die de boom bevat. Het is een boom waarvan bijna alle onderdelen gebruikt kunnen worden voor verschillende toepassingen. Moringa blad wordt al gedurende duizenden jaren gebruikt in de Indiase leefstijl en Ayuvedische leer.

Bloedsuikerspiegel

De bloedsuikerspiegel staat voor de hoeveelheid insuline in het bloed van het lichaam. Men kan zowel een te lage als een te hoge bloedsuikerspiegel hebben, wat uiteindelijk voor de ziekte diabetes kan zorgen. Het lichaam haalt de bloedsuiker vooral uit het voedsel dat men eet. Moringa blad poeder ondersteunt een gezonde bloedsuikerspiegel**

Bron van mineralen

Moringa is een bron van magnesium, calcium en ijzer. Magnesium draagt bij aan een normale psychologische functie*, gezonde spieren en botten* en een normaal energieniveau.* Calcium is belangrijk voor gezonde botten* en een gezonde bloeddruk.* Ijzer bevordert het zuurstoftransport door rode bloedcellen.*

Bron van vezels

Moringa is rijk aan vezels, vezels ondersteunen een gezonde darmwerking.* 

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

2x daags 1 vegetarische capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten 100% Moringa blad poeder , Overige ingrediënten (hulpstoffen): Vegetarische cellulose capsule HPMC.
voedingswaarde per vegetarische capsule
moringablad poeder 400 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 caps
Productkenmerk Biologisch, Vegan
EAN-code 8717677961689
land van herkomst India

Reviews