Bitter Melon extract - 60 capsules

Bitter Melon extract - 60 capsules

€ 14,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Bitter Melon?

De Bitter Melon (Momordica charantia) vrucht groeit in de tropische regio’s van Oost-Afrika, Azië, het Caraïbisch gebied en Zuid-Amerika. Het is een lid van de komkommerfamillie. De onrijpe vrucht wordt als groente gegeten en heeft een bittere smaak.

Ondersteuning van de Bloedsuikerspiegel

Bitter Melon ondersteunt een gezonde bloedsuikerspiegel.* De bloedsuikerspiegel staat voor de hoeveelheid insuline in het bloed van het lichaam. Men kan zowel een te lage als een te hoge bloedsuikerspiegel hebben, wat uiteindelijk voor de ziekte diabetes kan zorgen. Het lichaam haalt de bloedsuiker vooral uit het voedsel dat men eet.

Vitamine C

Bitter Melon is rijk aan Vitamine C dat het immuunsysteem kan ondersteunen, bijdraagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning, bijdraagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en bijdraagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.    

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

2 x daags 1 vegetarische capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 caps
EAN-code 8717677961139
ingrediënten Bitter Melon vrucht-extract poeder (4:1), Rijstvlies extract, Plantaardig magnesium stearaat, Vegetarische capsule..
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 2 vegetarische capsules
bitter melon vruchtextract 562,5 mg