Calcium, Magnesium & Zink - 90 tabletten

Calcium, Magnesium & Zink - 90 tabletten

Voeg toe aan verlanglijst
€ 14,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Ontdek de kracht van onze speciale mineralenmix, een aanvulling op jouw dagelijkse voeding. Net zoals vitamines fungeren mineralen als cruciale co-factoren in tal van lichaamsprocessen. Hoewel onze voeding deze mineralen levert, kan een aanvulling in bepaalde situaties wenselijk zijn.

Deze unieke combinatie van calcium, magnesium, en zink, verrijkt met vitamine D, C, en K, biedt een uitgebalanceerde ondersteuning voor de botten. 

Zink en Magnesium zijn essentiële mineralen voor de aanmaak van cellen en weefsels, dragen ze bij aan de opbouw van lichaamseiwit en ondersteunen de gezondheid van de botten.

Calcium is belangrijk voor het behoud van sterke botten. In samenwerking met vitamine D helpt het specifiek het verlies van botmineralen bij vrouwen in de menopauze te verminderen, waar lage botmineraaldichtheid een risicofactor vormt voor osteoporose-gerelateerde botbreuken.

Vitamine D bevordert niet alleen de opname van calcium uit de voeding, maar verhoogt ook de kalkopname in de botten. Daarnaast deze vitamine een cruciale rol in weefselgroei en -ontwikkeling.

Vitamine K is onmisbaar voor de samenstelling van sterke botten, doordat het de opname van calcium uit het bloed in de botten bevordert.

Vitamine C draagt bij aan de aanmaak en opbouw van kraakbeen en biedt ondersteuning aan de gezondheid van de botten.

Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en is veilig voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren 

1 x daags 1-3 tabletten bij voorkeur voor of tijdens de maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook verspreid over de dag worden ingenomen. Niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar. Raadpleeg vóór gebruik van een vitamine K2 supplement uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik met cumarine derivaten. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenMicrokristallijne cellulose (vulstof), Calcium citraat, Magnesium bisglycinaat, CMS-Na (verdikkingsmiddel), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Ascorbinezuur (Vitamine C), Zink bisglycinaat, Cholecalciferol (Vitamine D3), Bioperine® (Piper nigrum L. extract), Menaquinone-7 (Vitamine K2), cellulose (glansmiddel), ijzeroxide (coating).
voedingswaarde per3 tabletten
calcium citraat714 mg
waarvan elementair Calcium150 mg, 18%
magnesium bisglycinaat543 mg
waarvan elementair Magnesium75 mg, 20%
vitamine C36 mg, 45%
Vitamine D318,75 µg, 375%
Vitamine K218 µg, 24%
waarvan elementair zink7,5 mg, 20%

Specificaties

Meer informatie
inhoud90 tabl
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720959400844
SKUMT2505
allergenenAllergenen vrij

Reviews