Magnesium Bisglycinaat 833mg - 180 tabletten

Magnesium Bisglycinaat 833mg - 180 tabletten

Voeg toe aan verlanglijst
€ 29,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is magnesium bisglycinaat? 

Magnesium bisglycinaat is een organisch gebonden vorm van magnesium en wordt dus gemakkelijk door het lichaam opgenomen. Door de binding van magnesium met het aminozuur l-glycine kan de magnesium de bloed-hersenbarrière gemakkelijker passeren. Magnesium bisglycinaat is van belang voor ons zenuwstelsel en draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest. 

Organisch gebonden vorm van Magnesium

Magnesium Bisglycinaat is een organisch gebonden vorm van magnesium. Andere organisch gebonden vormen zijn Magnesium tauraat, Magnesium citraat en Magnesium malaat. Anorganisch gebonden magnesiumvormen zijn bijvoorbeeld Magnesiumsulfaat en Magnesiumoxide. Organisch gebonden vormen hebben een hoge biologische beschikbaarheid, waardoor ze goed worden opgenomen door het lichaam.

De dagelijkse voeding bevat over het algemeen anorganisch gebonden magnesium. Dit zijn de vormen die voorkomen in de bodem en worden opgenomen door de planten die we dagelijks eten. Het lichaam neemt dus maar een klein deel op van de magnesium die we uit reguliere voeding binnenkrijgen.

Wat is taurine?

Taurine is een zwavelbevattend organisch zuur. Taurine ondersteunt een gezond immuunsysteem*, een gezond metabolisme*, een gezonde cognitieve functie* en werkt als krachtige antioxidant.*

Mattisson magnesium bisglycinaat tabletten bevatten per tablet 100 mg elementair magnesium en 200 mg taurine.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-2 tabletten per dag met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een 
gevarieerde voeding. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenMagnesiumbisglycinaat, taurine, vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddel (natriumcarboxymethyl zetmeel (CMS-Na)), glans -middel (cellulose), antiklontermiddelen (stearinezuur), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).
voedingswaarde perTablet
magnesium bisglycinaat833 mg
waarvan elementair Magnesium100 mg, 27%
taurine200 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud180 tabl
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720959400677
SKUMT2398
allergenenAllergenen vrij

Reviews