Krill olie Omega 3 - 500mg - 60 capsules

Krill olie Omega 3 - 500mg - 60 capsules

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Krillolie?

Krill zijn garnaalachtige beestjes uit de Zuidelijke oceaan bij Antarctica en bevatten hoogwaardige Omega-3 vetzuren. Krill staat bijna helemaal onderaan de voedselketen en bieden daarom de schoonste vetzuren. Een krillolie capsule bevat in totaal 130 mg Omega-3 waarvan 60 mg EPA en 35 mg DHA. Krillolie is op een duurzame manier gevangen en heeft hier een Friend of the Sea certificaat van. Krillolie is armer aan omega 3 dan visolie maar beter opneembaar doordat het een andere vorm omega-3 is (fosfolipiden).

Wat zijn Omega-3 vetzuren?

Omega-3 vetzuren zijn onverzadigde vetten die net als vitaminen en mineralen essentieel zijn in het lichaam. Essentieel betekent dat het lichaam deze vetzuren niet zelf kan aanmaken en je deze dus via voeding binnen moet zien te krijgen. Dit kan middels het twee ker peer week eten van vette vis. Omega 3 komt voor in 3 soorten: korte vetzuren (ALA) en twee langere vetzuren (EPA) en (DHA). ALA vetzuur zit in allerlei plantaardige bronnen en de langere vetzuren EPA en DHA komen alleen voor in visolie en algenolie. 

Werking van de vetzuren

ALA draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed (bij 200 mg per dag). DHA draagt bij tot de instandhouding van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen (bij 250mg per dag). DHA en EPA dragen bij tot een normale functie van het hart (bij 250mg EPA & DHA per dag).*

 

 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-2 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

 

 

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 caps
Allergenen Schaaldier
land van herkomst Antarctica
ingrediënten Overige ingrediënten (hulpstoffen): gelatine en glycerine (capsule).
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per capsule
astaxanthine 0,2 mg
krillolie 500 mg
omega-3 130 mg
phospholipiden 200 mg