Algemene voorwaarden voor Affiliates van Mattisson

Welkom bij het Mattisson Affiliate Programma! We zijn blij dat je deel uitmaakt van ons team. Hier zijn de algemene voorwaarden waarmee je akkoord gaat bij aanmelding als affiliate. Neem de tijd om deze voorwaarden zorgvuldig door te lezen en zorg ervoor dat je ze begrijpt. Mattisson behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden tussentijds te wijzigen, maar maak je geen zorgen, we zullen je op de hoogte stellen van eventuele updates.

Accountvoorwaarden

Leeftijd en Locatie: Je moet 18 jaar of ouder zijn en wonen in Nederland of België om deel te nemen aan ons programma.

Correcte Informatie: Gebruik je wettelijke volledige naam, een geldig e-mailadres en vul alle vereiste informatie in tijdens het aanmeldingsproces, inclusief je IBAN nummer en de tenaamstelling van je bankrekening.

Accountbeveiliging: Houd je login veilig en gebruik deze alleen persoonlijk. Het delen van je affiliate account is niet toegestaan. Zorg ervoor dat je een sterk, uniek wachtwoord gebruikt.

Verantwoordelijkheid: Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van je account en de inhoud en activiteiten die plaatsvinden onder jouw affiliate account.

Gebruik voor Legitieme Doeleinden: Gebruik het affiliate programma niet voor illegale of ongeoorloofde doeleinden.

Geen Eigen Aankopen: Maak geen aankopen via het affiliate programma voor eigen gebruik. We voorzien je van een speciale code voor persoonlijke aankopen.

Affiliate Codes & Links

Na aanmelding ontvang je een unieke code bestaande uit een gegenereerde code en een persoonlijke code [NAAM][GETAL]. Daarnaast krijg je een unieke link die je kunt delen. Let op dat correcte codes en links worden gebruikt om commissies toe te wijzen. Mattisson is niet aansprakelijk voor onjuist gebruik van codes en links.

Commissies & Uitbetalingen

Commissiepercentage: Verdien een vast commissiepercentage van 15%, dat kan oplopen tot 20%. Details over de progressie van het affiliate programma ontvang je bij inschrijving.

Uitbetalingen: Vraag een uitbetaling aan zodra je minimaal €50 aan affiliate-inkomsten hebt. Uitbetalingen worden binnen 5 werkdagen na aanvraag gedaan op het door jou opgegeven rekeningnummer.

Klantdefinitie

Klanten die via jouw link of code bij Mattisson kopen, worden beschouwd als onze klanten. Onze regels, voorwaarden en service zijn van toepassing op deze klanten.

Duur van de samenwerking

De samenwerking begint bij aanvraag van je affiliate account en eindigt bij jouw verzoek tot beëindiging of bij het niet naleven van de voorwaarden. Na beëindiging worden links, codes en het account verwijderd, en dien je ons merkmateriaal van je website te verwijderen.

 

Bedankt voor je toewijding aan het Mattisson Affiliate Programma! Laten we samen nog meer mensen op weg helpen naar en het behouden van een gezonde leefstijl.