Biologische Boekweitvlokken - 500 g
Beschrijving
Wjn boekweitvlokken?
Boekweitvlokken worden gemaakt van de boekweitkorrel. Veel mensen denken dat boekweit tot de graansoorten behoort maar dit is het eigenlijk niet. Het wordt wel een pseudograan genoemd. Boekweit bevat geen gluten en behoort tot de volkoren pseudogranen. Boekweitvlokken zijn glutenvrij.
Hoe gebruik je boekweitvlokken?
Boekweitvlokken zijn een bron van vezeHeerlijk voor in de yoghurt/kwark, of om te verwerken tot pap. De kooktijd van de vlokken bedraagt ca. 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
Aanbevolen gebruik
Gebruik en bewaren
Koel, droog en gesloten bewaren.
Opmerking
Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.
Veiligheid
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
*Geoorloofde EFSA claims
**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)
Ingrediënten
ingrediënten |
100% Boekweitvlokken Biologisch.
|
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 1468 kJ / 350 kcal |
vet | 2 g |
vet waarvan verzadigd | 0,44 g |
koolhydraten | 72 g |
waarvan suikers | 1 g |
eiwitten | 10 g |
vezels | 5,6 g |
zout | 0,0025 g |
Specificaties
inhoud | 500 g |
---|---|
Productkenmerk | Biologisch, Vegan |
EAN-code | 8717677967391 |
land van herkomst | China |