Brahmi Tabletten 50% Extract - 120 tabletten

Brahmi Tabletten 50% Extract - 120 tabletten

€ 24,63

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Brahmi?

Brahmi ook wel de Bacopa monnieri genoemd is afkomstig van de plantenfamilie Scrophulariaceae, het is een moerasplantje dat houdt van vochtige omgevingenen bevat zogenoemde brahmosiden. Het staat bekend als een van de krachtigste supplementen in de Ayurvedische geneeskunde. Brahmi betekend ook wel ‘bewustzijn en wijsheid’. Dit verklapt al veel over de toepassing.

Toepassing

Brahmi ondersteunt een gezonde cognitieve functie**, een gezond zenuwstelsel**, ondersteunt in stressvolle situaties** en is een krachtige antioxidant.*

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Dosering en gebruik

2 maal daags 2 tabletten Dosering voor kinderen: tussen 10 – 20 kg 1 tablet per dag, 20 – 30 kg 3 tabletten per dag, vanaf 30 kg volledige dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 120 tabl
EAN-code 8717677966196
ingrediënten Bacopa monnieri poeder, Overige ingrediënten (hulpstoffen): Microcrystalline cellulose, aardappelzetmeel, rijstconcentraat, rijstextract.
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 4 tab.
brahmi poeder 900 mg