Actief foliumzuur - vitamine B11 - 60 capsules

Actief foliumzuur - vitamine B11 - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 12,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Mattisson Actief foliumzuur (Vitamine B11) bevat een hoge dosering van 400 mcg foliumzuur van het gepatenteerde Quatrefolic®. 

Waar is actief foliumzuur goed voor? 

Folaat (de actieve vorm van foliumzuur) draagt bij aan een normale aminozuursynthese, bloedvorming, homocysteïnemetabolisme, celdeling, immuunsysteem, psychologische functie, helpt bij vermoeidheid en draagt bij tot weefselgroei tijdens de zwangerschap. 

Foliumzuur tijdens de zwangerschap 

Foliumzuur speelt een cruciale rol tijdens de zwangerschap. Het is een essentiële voedingsstof die vrouwen vaak wordt aangeraden te nemen, bij voorkeur al vóór de conceptie en gedurende de vroege zwangerschapsweken. 

De dosering van 400 mcg foliumzuur is precies de dosering die geadviseerd wordt door verloskundigen gedurende de zwangerschap. 

Quatrefolic® 

Quatrefolic® wordt aangeprezen als de vierde generatie folaat met een verbeterde biologische beschikbaarheid ten opzichte van andere vormen van folaat. Het onderscheidt zich door zijn binding met glucosaminezout in plaats van calciumzout, wat zorgt voor stabiliteit in het maag- en darmkanaal en een betere opname van het folaat, met name doordat het al de reeds omgezette vorm 5-MTHF bevat. Door het lichaam de al omgezette vorm aan te bieden heeft het geen extra nutriënten nodig om het foliumzuur nog om te zetten.  

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 tablet per dag bij een maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. 

Quatrefolic® is een geregistreerd handelsmerk van Gnosis. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten5-MTHF Quatrefolic®, microkristallijne cellulose (vulstof), plantaardig magnesiumstearaat (anti-klontmiddel), Silicia (anti-klontmiddel).
voedingswaarde perTablet
Foliumzuur (folaat) 400 µg, 200% RI

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 tabl
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720791841690
SKUMT2399
allergenenAllergenen vrij

Reviews