Biologische Hennepzaadolie 1000mg - 60 capsules

Biologische Hennepzaadolie 1000mg - 60 capsules

€ 12,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat zijn hennepzaadolie capsules?

Hennepzaadolie (hempseed oil) wordt verkregen door het persen van hennepzaad. Hennepzaadolie heeft een nootachtige smaak en is zeer geschikt om te verwerken in diverse gerechten. Wil je optimaal genieten van de gezondheidsvoordelen van hennepzaadolie? Kies dan voor deze hooggedoseerde hennepzaadolie capsules. De capsules zijn volledig vrij van THC & CBD.

Wat zijn de voordelen van hennepzaadolie capsules?

Hennepzaadolie bevat het Omega 3 vetzuur ALA, dat bijdraagt tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed (bij 200 mg per dag). Hennepzaadolie bevat daarnaast het Omega 6 vetzuur linolzuur. Ook linolzuur is goed voor de cholesterolspiegel. Hennepzaadolie bevat de juiste omega 3-6 balans (1:3).

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Ten minste houdbaar tot einde en batchnummer: zie boven.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. 

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Hennepzaadolie (Cannabis sativa), Gelatine (rund, huls), Glycerine (huls).
voedingswaarde per capsule
Hennepzaadolie (Cannabis sativa) 1000 mg
waarvan linolzuur 460 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 caps
EAN-code 8720791840563
allergenen Allergenen vrij

Reviews