Biologische Rauwe Cacaobonen
Biologische Rauwe Cacaobonen
Niet op voorraad
Informeer mij wanneer dit product op voorraad is
Beschrijving
Biologische Cacaobonen
Onze biologische cacaobonen komen uit Peru en zijn ongebrand. Door de schil van de cacaobonen te breken komt deze los en komen de cacao nibs vrij. Deze zijn onder andere te gebruiken in shakes en voor het maken van bonbons, repen en cakes.
Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.
Aanbevolen gebruik
Gebruik en bewaren
De cacaobonen voor gebruik breken. Door erin te knijpen of de punt van een klein mesje erin te zetten komt de schil los, deze is niet voor consumptie geschikt, de binnenkant de zogenaamde cacaonibs wel. Deze zijn te gebruiken in shakes, smoothie en voor het maken van bonbons cake etc. Koel
Ingrediënten
ingrediënten | 100% Cacao bonen biologisch |
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 2392 kJ / 578 kcal |
vet | 50.3 g |
vet waarvan verzadigd | 34.2 g |
enkelvoudig onverzadigd vet | 14.4 g |
meervoudig onverzadigd vet | 1.7 g |
koolhydraten | 18.2 g |
waarvan suikers | 1 g |
eiwitten | 13 g |
vezels | 13.4 g |
zout | 0.06 g |
Specificaties
Productkenmerk | Biologisch, Vegan |
---|---|
SKU | Biologische Rauwe Cacaobonen |
land van herkomst | Zuid-Amerika |