Biologische Rauwe Cacaobonen

Biologische Rauwe Cacaobonen

Vanaf € 3,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Biologische Cacaobonen 

Onze biologische cacaobonen komen uit Peru en zijn ongebrand. Door de schil van de cacaobonen te breken komt deze los en komen de cacao nibs vrij. Deze zijn onder andere te gebruiken in shakes en voor het maken van bonbons, repen en cakes.

Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

De cacaobonen voor gebruik breken. Door erin te knijpen of de punt van een klein mesje erin te zetten komt de schil los, deze is niet voor consumptie geschikt, de binnenkant de zogenaamde cacaonibs wel. Deze zijn te gebruiken in shakes, smoothie en voor het maken van bonbons cake etc. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Ingrediënten

Meer informatie
land van herkomst Zuid-Amerika
Productkenmerk Biologisch, Vegan
ingrediënten 100% Cacao bonen biologisch,.
voedingswaarde per 100 g
energie 2392 kJ / 578 kcal
vet 50.3 g
vet waarvan verzadigd 34.2 g
enkelvoudig onverzadigd vet 14.4 g
meervoudig onverzadigd vet 1.7 g
koolhydraten 18.2 g
waarvan suikers 1 g
eiwitten 13 g
vezels 13.4 g
zout 0.06 g