Vegan Multi Vrouw - 60 capsules

Vegan Multi Vrouw - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 26,95

De beste service

 • Gratis verzending vanaf €35,-
 • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
 • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
 • Advies op maat
 • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

De Mattisson Multi Vrouw is nauwkeurig samengesteld door een orthomoleculair therapeut om te voorzien in de voedingsbehoeften van de gemiddelde volwassen vrouw. Dit multi vitaminepreparaat bestaat uit hoogwaardige actieve ingrediënten en dient als aanvulling op je reguliere voeding. Het blijft van essentieel belang om ook voldoende groenten, fruit, vezels, eiwitten, noten, zaden, vis en schaal- en schelpdieren te consumeren om een goede gezondheid te bevorderen.

Wat is een multivitamine?

Een multivitamine is een voedingssupplement dat een combinatie van verschillende vitamines en mineralen bevat, meestal in de vorm van tabletten, capsules, poeders of vloeistoffen. Het doel van een multivitamine is om aanvullende voedingsstoffen te bieden die mogelijk ontbreken in het dieet van een individu.

Multivitaminen worden vaak gebruikt om mogelijke tekorten aan essentiële voedingsstoffen aan te vullen, vooral in gevallen waarin iemands dieet mogelijk niet alle voedingsstoffen in voldoende hoeveelheden bevat. Ze worden ook gebruikt als onderdeel van een algehele gezonde levensstijl, vooral voor mensen met drukke schema's of dieetbeperkingen die het moeilijk maken om alle benodigde voedingsstoffen uit voedselbronnen te halen.

Multivitamine voor vrouwen

Een multivitamine voor vrouwen is een voedingssupplement dat speciaal is samengesteld om te voldoen aan de unieke voedingsbehoeften van vrouwen. Deze multivitaminen bevatten een combinatie van vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid en het welzijn van vrouwen in verschillende levensfasen.

Typische ingrediënten in multivitaminen voor vrouwen zijn foliumzuur, ijzer, calcium en magnesium.

Wat zijn de voordelen van Multi Vrouw?

Het multi vitaminepreparaat bevat vitamines in hun actieve vorm, wat betekent dat het lichaam ze niet meer hoeft om te zetten voor gebruik, en mineralen in organische verbindingen. Organisch gebonden mineralen worden opgenomen zoals ze van nature voorkomen in de natuur, wat de opname ervan bevordert. Per 2 capsules bevat deze multi verschillende vitamines en mineralen, zoals:

 • Biotine (100 µg - 200% RI): Ondersteunt de conditie van het haar en helpt bij het gezond houden van de huid.
 • Foliumzuur (300 µg - 150% RI): Draagt bij aan de weerstand tegen stress. Quatrefolic® is een gepatenteerd product en een geregistreerd handelsmerk van Gnosis.
 • Vitamine A (120 µg - 15% RI): Is goed voor het gezichtsvermogen en een goede weerstand.
 • Vitamine B-complex: Inclusief B1, B2, B3, B5, B6 en B12, cruciaal voor energiemetabolisme, zenuwstelsel en productie van rode bloedcellen.
 • Vitamine C (120 mg - 150% RI): Ondersteunt het immuunsysteem en is een antioxidant.
 • Vitamine D3 (25 µg - 500% RI): Ondersteunt de botten en het immuunsysteem.
 • Vitamine K2 (45 µg - 60% RI): draagt bij aan een normale bloedstolling.
 • Bètacaroteen (3,0 mg): De voorloper van vitamine A.
 • Choline (100 mg): Draagt bij aan het behoud van de structuur van celmembranen en is goed voor de lever. VitaCholine® is een geregistreerd handelsmerk van Balchem Corporation.
 • Mineralen: Inclusief chroom, ijzer, jodium, koper, mangaan, magnesium, selenium en zink, essentieel voor verschillende fysiologische processen, zoals metabolisme, botgezondheid en immuunsysteem. Aquamin® is een geregistreerd handelsmerk van Marigot Ltd.

Een voordeel van deze multivitamine is dat we ervoor hebben gekozen om deze in capsulevorm te ontwikkelen in plaats van in tabletvorm. Hierdoor hebben we minder gebruik hoeven maken van hulpstoffen. De hulpstoffen die gebruikt worden zijn geheel natuurlijk en komen uit rijst.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1x daags in de ochtend tijdens de maaltijd 2 capsules innemen met water. Niet geschikt voor kinderen tot 
en met 10 jaar. Raadpleeg vóór gebruik van een vitamine K2 supplement uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik met cumarine derivaten (antistollingsmiddelen zoals warfarine, acenocoumarol en fenprocoumon). 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenMineralen, VitaCholine®, Vitaminen, HPMC vegetarische capsule (huls), vulstof (rijstbloem), Natuurlijk bèta-caroteen, anti-klontermiddel (Nu-Flow).
voedingswaarde per2 capsules
Beta-caroteen (natuurlijk) 3,0 mg
biotine100 µg 200%
Choline (VitaCholine®) 100 mg
Chroom (picolinaat) 40 µg 100%
Foliumzuur (folaat, 5-MTHF Quatrefolic®) 300 µg 150%
IJzer (bisglycinaat) 9 mg 64%
Jodium (kaliumjodaat) 112,5 µg 75%
Koper (citraat)0,10 mg 10%
Magnesium (hydroxide, zeemineralen Aquamin® TG) 120 mg 32%
Mangaan (citraat) 2 mg 100%
Riboflavine / Vit. B2 (natrium- riboflavine-5’-fosfaat) 4,2 mg 300%
Selenium (methionine)50 µg 91%
Vitamine A (retinyl palmitaat) 120 µg 15%
Vitamine B1 (thiamine HCI) 3,3 mg 15%
Vitamine B12 (adenosylcobalamine, methylcobalamine)25 µg 1000%
Vitamine B2 (riboflavine-5-fosfaat) 4,2 mg 300%
Vitamine B3 (niacinamide) 32 mg 200%
Vitamine B5 (calcium pantothenaat) 9 mg 150%
Vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat) 2,8 mg 200%
Vitamine C (calcium ascorbaat)120 mg 150%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 µg 500%
Vitamine K2 (MK-7) 45 µg 60%
Zink (methionine) 10 mg 100%

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 caps
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720959400905
SKUMT2306
allergenenAllergenen vrij

Reviews