Biologische Duivelsklauw 300 mg - 120 capsules

Biologische Duivelsklauw 300 mg - 120 capsules

€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Duivelsklauw?

Duivelsklauw is een plant uit de woestijngebieden van Namibië. In eerste instantie ziet de plant er mooi uit met zijn rood paarse bloemen echter wanneer de bloemen afsterven ontstaan er vruchten waar de Duivelsklauw zijn naam aan dankt. De vruchten hebben namelijk weerhaken waardoor het geheel eruit ziet als een klauw.

Kraakbeen

Tijdens het ouder worden vindt er degeneratie van het kraakbeen plaats. Duivelsklauw zorgt voor het behoud van gezond kraakbeen.* Spijsvertering Duivelsklauw ondersteunt een gezonde spijsvertering**, eetlust**.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2 x daags 3 capsules innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 120 caps
ingrediënten Biologische duivelsklauw (wortel), Overige Ingrediënten (hulpstoffen): plantaardig geleermiddel (hydroxypropylmethylcellulose)(capsule).
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 6 vegetarische capsules
biologische duivelsklauw 300 mg