Co-enzym Q10 - 30mg - 60 capsules

Co-enzym Q10 - 30mg - 60 capsules

€ 17,43

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Q10?

Q10 is een co-enzym dat in iedere cel van ons lichaam wordt aangetroffen en is van groot belang voor de vitaliteit van weefsels en organen. Zonder Q10 is energievorming van de cel niet mogelijk.

Degeneratie

Bij het ouder worden maakt het lichaam steeds minder Q10 aan. Studies tonen aan dat zeker vanaf je dertigste het Q10 gehalte in je lichaam begint te dalen. Behalve leeftijd zijn er nog andere factoren die er voor kunnen zorgen dat het Q10 gehalte in het lichaam daalt zoals: sporten, stress, geneesmiddelen of onvoldoende inname via voeding

Werking van co enzym Q10

Suppletie met co enzym Q10 zorgt voor extra energie, ondersteunt een gezonde bloeddruk, werkt als krachtige antioxidant wat betekent dat het het lichaam beschermd tegen vrije radicalen en het ondersteunt een gezonde hersenfunctie.*

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-2 x daags 1 capsule innemen met water tijdens of vlak na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 caps
EAN-code 8717677965786
allergenen Soja
ingrediënten Zonnebloemolie, Co-Enzyme Q10, Glycerolmonostearaat , Soja Lecithine, Vitaheess E, Gelatine (rund), glycerine, sojalecithine, rood ijzeroxide.
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per capsule
glycerolmonostearaat 30 mg
q10 30 mg
soja lecitihine 5 mg
zonnebloemolie 335 mg