Collageen - Colartix®

Collageen - Colartix®

Voeg toe aan verlanglijst
Vanaf € 21,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Je vindt het terug in onder meer de huid, gewrichten, botten, spieren en kraakbeen. Verschillende types collageen spelen een rol in verschillende delen van ons lichaam. Voor voeding en supplementen kan het eiwit worden gewonnen uit diverse natuurlijke bronnen, zoals vissen en runderen.

Mattisson Collageen Blend capsules

Dit product is afkomstig van het kraakbeen van runderen, dat types I, II & III Collageen bevat. Hierdoor bevat het collageen van nature het Glycosaminoglycaan (GAG) Chondroïtinesulfaat. Dit product is vrij van conserveringsmiddelen. 

Dit product bevat *Colartix® en Hydrolyzed cartilage. Colartix® is gemaakt van kraakbeen dat types I, II en III Collageen bevat.

Voordelen Collageen Blend capsules

Collageen is rijk is aan eiwitten, welke bijdragen aan de instandhouding van sterke botten en de instandhouding en groei van de spiermassa. 

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en het kraakbeen. Calcium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en magnesium is belangrijk voor een normale spierwerking. 

Gebruik

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode kun je je lichaam stimuleren om zelf collageen aan te maken.

Niet geschikt tijdens de zwangerschap borstvoeding.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

2 x daags 1-3 capsules innemen met water. Voor de meest optimale werking adviseren wij u de capsules te ondersteunen met collageen poeder. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode wordt het lichaam gestimuleerd om zelf collageen aan te maken.

Niet geschikt tijdens de zwangerschap borstvoeding.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenHydrolyzed cartilage, Calcium citraat, Magnesium citraat, MSM, Ascorbinezuur (Vitamine C), Hyaluronzuur, HPMC vegetarische capsule (huls).
voedingswaarde per6 capsules
calcium200 mg 25%
Colartix® Hydrolyzed cartilage2000 mg
waarvan Type II Collageen >1100 mg
waarvan Chondroïtinesulfaat>240mg
hyaluronzuur>1 mg
magnesium90 mg 24%
MSM600 mg
vitamine C48 mg 60%

Reviews