Ferro Vloeibaar IJzer

Ferro Vloeibaar IJzer

Voeg toe aan verlanglijst
Vanaf € 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

IJzer draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid, ondersteunt het energieniveau en de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Daarnaast draagt vitamine C bij tot verbetering van ijzeropname. 

Wat is IJzer? 

IJzer behoort tot de sporenelementen en speelt een belangrijke rol bij diverse lichaamsprocessen. Je hebt er maar weinig van nodig, maar een tekort of overschot kan een grote impact hebben op de algemene gezondheid. Er zijn een aantal situaties waarin de ijzerbehoefte hoger ligt dan gemiddeld, waaronder zwangerschap en veel bloedverlies. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van ijzer is 16 mg per dag voor vrouwen en 11 mg voor mannen.  

De duidelijkste symptomen van een tekort aan ijzer zijn vermoeidheid, een bleek gelaat en lusteloosheid.  

Voedingsmiddelen die veel ijzer bevatten zijn appelstroop, groene groente, rood vlees, gevogelte, volkoren producten en gedroogde vruchten. 

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van IJzer? 

IJzer draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau, helpt bij het celdelingsproces, draagt bij aan een normaal geheugen en ondersteunt het immuunsysteem.  

Mattisson vloeibaar IJzer 

Mattisson verkoopt ijzer in een vloeibare vorm. Aan het product zijn vitamine C, dat de opname van ijzer verbetert en diverse B vitamines, die van belang zijn voor de energiehuishouding toegevoegd.  

Het frambozen aroma, honing en blauwe bessen concentraat zorgen voor een aangename smaak.  

Een dosering van 15 ml levert 13,16 mg aan ijzer. Dit komt neer op 94% van de referentie inname van een gemiddelde volwassene.  

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 1 maatlepel (15 ml). Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.  De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenGezuiverd water (draagstof), glycerol (stabilisator), honing melange, blauwe bessenconcentraat, Ascorbinezuur (Vitamine C), IJzer(ll)fumaraat (fumarietzuurvrij), kalium sorbaat (conserveermiddel), frambozen aroma vloeibaar, citroenzuur, Thiamine HCl (Vitamine B1), Riboflavine (Vitamine B2), Pyridoxal-5-fosfaat (Vitamine B6), Quatrefolic® (Vitamine B11), Cyanocobalaminum (Vitamine B12).
voedingswaarde per15 ml
ijzer13,16 mg (94%)
vitamine B11,38 mg (125%)
vitamine B1130,24 µg (15%)
vitamine B121 µg (40%)
vitamine B21,58 mg (113%)
vitamine B60,70 mg (50%)
vitamine C0,70 mg (50%)

Specificaties

Meer informatie
ProductkenmerkVegan
SKUFerroVloeibaarIJzerConfigurabel
allergenenAllergenen vrij

Reviews